Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør deg glad?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør deg glad?

mai 9 2019 - 18:04
Hva får deg i bedre humør, selv i dine verste dager? Venner, kollegaer, bekjente, lærere, familie osv., til og med en ting: bamse, teddybjørn, et klesplagg som det står positive ord på, hva som helst. Ingen svar er dumme. Hvis det ser vanskelig ut, prøv. Alle har noe eller noen som gjør alle glad. For eksempel, meg. Den og de som får meg i bra humør er min bamse som jeg sover med om natten og de snille lærerne.
Kjør på:)
Avatar

Re: Hva gjør deg glad?

mai 20 2019 - 11:54
katta mi, lage musikk, lytte på musikk, være sammens med venna
Avatar

Det som gjør meg glad

mai 28 2019 - 15:36
Musikk er det som gjør meg aller mest glad. Uansett om jeg er stresset, irritert, lei meg eller annet, så hjelper det å høre på musikk. Musikken gir meg et utløp de gangene jeg ikke helt klarer å forstå hva jeg føler på. Jeg har massevis av egenproduserte spillelister på Spotify med de beste sangene for enhver stemning. Jeg hører nesten konstant på musikk, og jeg finner stadig nye, fine sanger og sjangre. Musikken gir meg på et vis også bedre selvinnsikt.
Avatar

Humøret mitt blir bedre av...

sep 1 2019 - 17:39
Meditasjon er noe jeg bruker for å endre humøret, vær stille og føl på det som er trist. Ellers er det fint å sette meg ned med en kopp te, ei bok, være alene. Høre musikk , eller vær ute på tur. Naturen hjelper meg veldig mye. Ingenting er som frisk luft :)
Noen ganger må jeg bare gråte litt, så blir det bedre etterpå.

Sover med 3 bamser i senga eg og, godt voksen dame.. føles trygt og godt :)
Avatar

Re: Hva gjør deg glad?

okt 29 2019 - 17:17
Når det skjer noe drastisk på nyheter som interesserer megg da blir jeg glad for da har jeg noe å gjøre og jeg glemmer tiden
Avatar

Positive mennesker

des 10 2019 - 14:15
Er det noen som kunne tenke seg å ha en lengre dialog om positive opplevelser? Jeg opplever det som helt avgjørende å ha slike opplevelser, selv om det skulle være sjeldne. Jeg skulle gjerne diskutert med noen hvordan jeg kan bli mer positiv . Nå, fx , klager jeg litt over julestresset, og da blir jo bare mer stresset og negativ. Men dette legger jeg ikke alltid merke til før senere. Jeg synes det fungerer best med samtaler der vi er to, send PM eventuelt.
Avatar

Hei

des 10 2019 - 18:18
Jeg vil gjerne også bli mere positiv og fokusere på positive opplevelser. I perioder, spesielt i mørketiden spiser negativiteten all energien min. Bare å legge meg til :)

Og for å svare på spørsmålet i tråden. Det som gjør meg glad er å høre på musikk , kjøre turer, og å spise god mat gjerne med noe godt i glasset.
Avatar

Re: Hva gjør deg glad?

jan 31 2020 - 21:46
Fiske og lage fiskemat av egen fangst gjør meg bla glad
Avatar

Re: Hva gjør deg glad?

mars 1 2020 - 18:17
Hundene mine og å lese bøker som tar oppmerksomhet vekk fra dårlige tanker.
Avatar

Pennywise

mars 12 2020 - 22:37
Hvilke bøker leser du for å få vekk negative tanker?
Avatar

Re: Hva gjør deg glad?

april 10 2020 - 14:07
Venner, familie naboer og andre bekjente. Rett og slett trivelige menneskemøter. Kulturliv, turer, trening. Det gjør også godt å gjøre gode ting. Gi noen et smil, småprate med ensomme og si ifra hvis du ser at noen mister noe. Gode nyheter.
Avatar

Hei alle:)

aug 13 2020 - 08:04
Takk for alle svar. Skriv mer hvis dere vil, jeg leser alle sammen.
Avatar

Re: Hva gjør deg glad?

aug 24 2020 - 00:20
Turer ut i naturen. Gjerne over flere uker med telt og sekk på ryggen. Å reise til ukjente strøk, land eller kulturer. God mat og drikke. Naturopplevelser, fjellturer og lyden av en liten bekk eller stort fossefall. En god og lang intim klem.
Avatar

Arbeid

aug 27 2020 - 05:19
Å arbeide på gården min gjør meg glad..å sette seg ned på trappa med en kald øl på kvelden og kjenne seg skikkelig sliten er det beste jeg vet...
Avatar

:)

juni 4 2021 - 03:39
Gjensidig respekt og forståelse fra mennesker som ikke har en psykisk lidelse.Og fantastiske folk som inkluderer å løfter opp de som ligger nede for telling istede for å trykke ned.Mennesker med omtanke for andre gjør meg glad.
Avatar

Hei :)

sep 20 2021 - 19:17
Tørre å gå litt ut av komfortsona, med noe som er positivt og oppløftende.
Avatar

Hei

jan 5 2022 - 20:09
Jeg prøver å gjøre i alle fall en ting som gjør meg glad hver dag. Noen ganger er det å drikke en kopp te og lese bok, gå en tur eller bake. Det gjør meg også glad å smile, eller snakke med fremmede på gaten for det skjer alt for sjelden. Jeg liker å gi mennesker på gaten komplementer om jeg f.eks. synes de har på et pent klesplagg eller liknende. Man kan se at de som får komplementet blir så overrasket og glad, og da gjør det meg glad :)
Til forsiden