Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har en liten drøm....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har en liten drøm....

sep 24 2014 - 22:32
Jeg har lyst til og reise til london en uke eller to......er 36aar og pga barndom/helse/økonomi aldri hatt raad til aa reise.

Vært fint aa ha noen aa reise med.Jeg mener vært fint aa noen aa reise med som vet hvordan det er aa ha levet lenge med destruktiv psykisk sykdom.Om du er gutt eller jente .....ung eller eldre betyr ingenting.

Jeg er en kjekk kar tross masse plager med smilet paa lur.Liker musikk/kultur og masse annet.Haaper noen har lyst til aa ta en tur og jeg er absolutt til aa stole paa.
Avatar

830 dager siden du skrev dette :p

jan 11 2017 - 05:05
830 dager siden du skrev dette, og e fækk så løst å svar på en tråd som lå langt nede :P så no ha e gjort d... kjede meg på mårran... :D Håpe du fikk deg en tur te London, england e fint, har vært i rundt i england, men ikkje london.. :)
Avatar

Hva skal jeg gjøre

april 16 2017 - 00:37
hei jeg er sammen med verdens beste dame og jeg føler jeg svikter henne vær dag. jeg hadde foreldre som lærte meg hvordan jeg står overfor min frue. hun fortjener alt og jeg føler hun ikke forstår meg fordi systemet i Norge er oppbygd slik at det må være likestilling til alt!!!! jeg ønsker ikke sammenligne meg med henne i det hele tatt fordi hun er alt jeg har drømt om. jeg vil ikke la henne bli forgiftet med tanker i Norge som får kvinner til og føle de er ikke mer enn en mann. for hun og alle kvinner fortjener en gudomlig velstand noe jeg altid vil gjøre for henne. hun får all lønn jeg tjener på sin konto og jeg kyssser hennes føtter vær gang hun kommer inn .men jeg hater tanken på at jeg kan ikke bli god nokk for henne. hun er en kvinne og for meg er det GUD. jeg håper og spør desperat om det er noe som helst jeg kan gjøre bedre for min frue skal få enda bedre liv.??? jeg får ikke fre i livet mitt om hun ikke får alt hun ønsker. håper alle kvinner kan svare meg på hva er det jeg bør gjøre om det var deg jeg var sammen med??? du fortjener alt alt alt og jeg vil Norge kan få nye lover så kvinner bestemmer alt og får alt de fortjener. jeg er en mann 32 og har ett langt liv jeg ønsker og bruke slik hun ønsker pls hjelp meg gi meg råd hvordan jeg kan bruke all min tid jeg har fri til og vise henne hva hun betyr !!!! pls takk
Til forsiden