Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frihet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frihet

okt 23 2018 - 16:40
Det har aldri blitt noe hjelp av substans over mine mange år i systemet og siste psykologen skrev i mine papirer at jeg hadde oppsparte midler å leve av om jeg ble kastet ut av NAV, så leverte han ikke papirer til de så jeg ble det og nå har jeg brukt opp mine siste penger på å skrive testamente. Å vite at det ikke blir flere møter og papirer levert i hytt og gevær mellom instanser som ikke kommuniserer og hvor jeg som ikke skjønner skal være mellomledd, ikke flere sammenbrudd foran en fremmed som skal vurdere og stå til doms over om jeg skal ha noe å leve av eller ikke, ikke flere psykologer og ymse titler som skal be meg gi opp hus for å flytte i dyrere leilighet for å "slippe ansvaret med huslån" selv om det faktisk er billigere enn leieprisene, ikke flere forslag om å kvitte meg med dyrene fordi jeg føler jeg ikke klarer å være det beste for de (lurer på om de mener ensomheten blir knall idet jeg sitter alene i en billig kjellerleilighet og gråter som jeg har gjort så mange ganger før jeg kjøpte eget hus og ikke må be om nåde fra en husvert for å være våken på natta)...

Jeg har aldri følt en sånn ro som jeg føler når jeg vet at snart er det ikke mitt ansvar mer. Og på et vis får de også gjennom alle sine forslag om å gi opp på alt jeg har brydd meg om for å "lette på situasjonen". Jeg sier opp alt! Og må ikke lenger leve med å aldri vite om jeg har penger neste måned eller ei. Eller om telefonen ringer og noen krever ting jeg ikke engang fatter bæra av. No more bullshit :)
Avatar

Re: Frihet

okt 23 2018 - 18:05
Hei Leileen85.

Jeg blir rørt når jeg leser innlegget ditt.

Disse menneskene som krever både det ene og andre av deg, har de noen gang virkelig satt seg inn i hvordan du har det.

"gi opp hus for å flytte i dyrere leilighet for å "slippe ansvaret med huslån"" Dette er for meg ubegripelig, når leieprisen er høyere en banklån.

"om å kvitte meg med dyrene" har de noen gang tenkt på hva et dyr kan gjøre med helsen og ikke minst den psykiske helsen.

Disse 2 utalelsene er for meg et bevis på at man sitter med et syn som ikke burde finnes.


Håper alt ordner seg for deg til det beste.

Avatar

Re: Frihet

okt 23 2018 - 20:49
Leileen85: Høres veldig ut som du har tenkt å avslutte livet...?
Avatar

Re: Frihet

okt 24 2018 - 11:21
Uten mat på bordet og et forsvinnende tak over hodet har man ikke så mange valg igjen, det er flere leger som vet godt om situasjonen og noen av de har også bidratt til den. De foretrekker helst at man skal stå på gata og være rusmisbruker, ellers er det bare svingdørbehandling. Iallefall hvor jeg bor.
Avatar

Hei!

okt 24 2018 - 11:42
Hei Leileen85, vi vil gjerne komme i kontakt med deg. skriv gjerne til oss på våre skrivetjenester eller ring oss på 116123.

Hilsen moderator
Avatar

Re: Frihet

okt 24 2018 - 13:49
Ja nei altså ingen svarte på meldinga


Hei Leileen85.

Meldingen din vil bli besvart innen svarfristen.
I ventetiden er du velkommen til å ringe oss gratis på
Hjelpetelefonen 116 123.
Vi er også å treffe på Chat i kveld, onsdag 24. oktober, mellom 20.00- 23.00.
Hilsen Admin.
Avatar

Re: Frihet

okt 24 2018 - 17:42
Leileen85: Ingen norske statsborgere skal behøve å være hjemløse gatetiggere i Norge. Det er jo hele grunnprinsippet i en velferdsstat, så det må jo være mulig for deg å få hjelp av NAV/sosialtjenesten slik at du hvert fall slipper å bo på gata, og hvert fall kan få i deg nok mat og drikke?

Og hvis det av en eller annen grunn ikke er mulig, så har du vel i så fall juridisk rett til å saksøke NAV/sosialtjenesten - siden det da bryter grunnprinsippet til velferdsstaten?
Til forsiden