Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forelsket i gutt fra tinder

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forelsket i gutt fra tinder

mai 29 2018 - 20:49
hei :) Vet ikke om dette er noe som jeg egentlig kan snakke med dere om dette men jeg prøver. Jeg matchet med en gutt på tinder og han begynte og snakke med meg. Jeg spurte om han ville henge dagen etter fordi jeg ikke hadde noe å gjøre den dagen. Det var på mandag. Vi hengte sammen i 4 timer og jeg følte vi klikket godt. Jeg spurte han om jeg kunne komme å chille med han på onsdagen. Da når det hadde gått 1 time ca og vi hadde snakket og gått en tur tenkte jeg at jeg burde bare gå hjem og glemme dette for han ville sikkert bare være venner. Han spurte hva jeg ville gjøre videre. Jeg sa vi kunne dra hjem til han. Jeg måtte uansett hente veska mi. Jeg ombestemte meg og satt meg ned å slappet av på sengen hans. han gjorde også det. han begynte å stryke meg på foten med foten sin og gå meg det samme blikket. Jeg sa at jeg var kald og om han kunne lukke vinduet. Men han ville heller komme å varme meg. Han strøk meg på armen og vi snakket i sikkert 1/2 time. Så sa han til meg at han hadde veldig lyst og kysse meg og om det var innafor. jeg sa kanskje og han kysset meg. Vi klinte og koste med klærne på en stund. så måtte jeg hjem. Jeg gikk og tenkte på det kysset i 3 dager før jeg spurte om han ville være med på fjellet. han sa hvorfor ikke. Så det gjorde vi. Jeg kysset han på fjellet og han smilte til meg og han spurte om vi skulle dra å kjøpe noe og drikke og spise når vi kom ned igjen. det gjorde vi og han så på meg med det spesielle blikket igjen. i går sendte han meg bilde av seg selv i bar overkropp og bokser og hintet til at han ville han meg der og at det hadde være chill. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gjorde dette fort men jeg klarer ikke slutte å tenke på han og siden det er jeg som har insjhet til å være med han alle 3 gangene så er jeg usikker på om han liker meg. det siste jeg sendte til han var jeg liker å henge med deg. Det er bare å spørre om å finne på noe en gang. Vil ikke virke masete heller og da sa han: vi kan sikkert finne på noe mer ja, men jeg vet ikke om jeg har tid denne uka. han styrer med eksamen da så det skjønner jeg, men jeg går å bekymrer meg for om han ikke kommer til å kontakte meg mer eller ikke kommer til å inshje til å være med meg. ikke liker meg etter han sittert vet at jeg liker han. Jeg har jo ikke sagt det da men han kan vel ta hint. hvordan tenke mindre på han?

Hilsen jente 20
Avatar

Re: Forelsket i gutt fra tinder

mai 29 2018 - 21:57
"Jeg har jo ikke sagt det da men han kan vel ta hint."¨

Han veit det. Han visste det antageligvis i løpet av de første minuttene dere noen gang tilbrakte sammen - og hvert fall den første gangen du spurte om å chille med han på onsdagen.

Du har gjort det du kan, ballen er i hans bane nå. Han veit at du er interessert; så spørsmålet er nå om han synes at du er tiltrekkende nok både i utseende og personlighet. Han kan f.eks. synes at du er fin nok til å ha sex med, men ikke like deg nok som person til å bli forelsket i deg; eller han kan synes at du både er fin nok og at du har en personlighet han lett kan falle for. Uansett er det ikke noe mer du kan gjøre nå; han har sett deg og han har møtt deg nok til å kunne vite ganske bra om du realistisk sett egentlig er ei jente for han. Så hvis du virker for ivrig utover de initiativene du allerede har tatt, og ordene du allerede har sagt, så kan det føre til at han oppfatter deg for needy/masete (avhengig av hvor seksuelt desperat han er; menn som er seksuelt desperate bryr seg ikke særlig mye om jenta er needy/masete). Dette betyr ikke at du skal ignorere han totalt framover; det betyr bare at du bør vente litt og la han eventuelt ta initiativet til kontakt neste gang.

Også: Hvis han er en fyr som kan få andre jenter som er av samme kvalitet som deg, så vil han ikke vente for lenge med å ha sex med deg. Så hvis du venter for lenge med å ha sex med han, så kan det føre til at han går lei deg.
(Igjen, en seksuelt desperat fyr som ikke kan få andre jenter av samme kvalitet som deg, vil være villig til å vente med sex så lenge du trenger. Men det er ikke denne fyren, for en slik seksuelt desperat fyr hadde du ikke vært tiltrukket av.)

Og vit også at vi menn er kresne på hvilke jenter vi vil ha som kjæreste (med mindre en mann har svært lav selvtillit på hans attraktivitet ovenfor jenter). Så bare fordi dere eventuelt har sex, så betyr ikke det at han nødvendigvis ser på deg som en romantisk kandidat (selv om han selvfølgelig KAN gjøre det).
Så det å ha sex med han er en risk i form av at han da kan føle at han har fått det han ville ha, og deretter glemmer deg. Men husk at det vil kunne skje uansett NÅR dere har sex. Så uansett hvor lenge du eventuelt utsetter sex med han, så vil du uansett risikere at han dropper deg etter sexen.

Måten å vinne en fyr du har sex med er ved å 1) se bra ut 2) utvikle selvsikkerhet, slik at du dermed ikke er altfor needy/masete (selv om interesse selvfølgelig er bra) og samtidig lar din genuine personlighet skinne. Utover det er det ingenting du kan gjøre, og det vil alltid eksistere en risiko for at fyren du ligger med ikke har noen romantiske følelser for deg, og kun ønsker å ha deg som fuckfriend, eller at han dropper deg etter sexen. Det er rett og slett bare den sjansen man må ta. Og i den moderne verdenen med prevensjonsmidler, så er heldigvis ikke sex så stor risiko (både med tanke på kjønnssykdommer og graviditet).
Til forsiden