Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En god innleggelse (kraftig reformulert!)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En god innleggelse (kraftig reformulert!)

sep 30 2020 - 18:08
I forigårs var jeg en liten anelse bekymret over at jeg kanskje er en krill. Jeg forklarte dette til legen ved psykiatrisk akuttavdeling.

Heldigvis ante hun råd. Hun tok oss med til bleieskapet og viste klart og tydelig at der finnes det også bleier som er for små til meg, selv om mange er for store. Og hvis jeg virkelig var en krill, ville vi bare finne for store bleier der.

– Sverre, du må da forstå at det bare finnes bedrøvelig store bleier til krill!

Likevel hadde jeg spist krill ganske nylig. Man blir det man spiser, så kanskje de små bleiene ville forsvinne senere likevel.

Men legen ante råd igjen. Den dagen alle bleiene blir for store er det heller anoreksi eller kreft jeg har pådratt meg, forklarte hun både godt og nøye. Det er for det meste bare fiskeboller man blir av å spise, og man blir bare barmhjertig og snill av å spise krill.

Det rimer for meg.
Avatar

Re: En god innleggelse (kraftig reformulert!)

okt 2 2020 - 12:54
Hvilken filosofisk begrunnelse har du for å være en krill og ikke et menneske?
Til forsiden