Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det blir Bra igjen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det blir Bra igjen!

jan 12 2022 - 19:17
Hei, jeg havna i en lei situasjon med nav/husbanken som gjorde at dem slutta å betale husleia mi når jeg fikk meg fast jobb.

Jeg testa en jobb en mnd, fikk 15000 på bok, nav så dette og da stoppa dem utbetalinger uten å si noe til meg. ikke noe pip fra verken Nav, husbanken eller huseier (boligkontoret/kommunal bolig).

Fikk brev i posten hvor jeg fikk 1 uke på meg til å gjøre opp 50.000 (5 mnd husleie) ellers kom de med låsesmed. i panikk så ringte jeg en kompis, og pakka ned det jeg MÅTTE ha, og flykta til han..

Bodde DER en mnd tid, før han ikke kunne ha meg der lenger, bodde på nav nød bolig en periode, mens jeg venter på saken min i kommune/nav system igjen og mens jeg søker jobber.. tiden min i nødbolig gikk ut (2 uker) og havna igjen hos kompisen min.

Har nå pratet med kommunen og nav og skal i møte med dem til fredag, og håper dem kan hjelpe meg. Det er et lite steg men i riktig Retning.

Det jeg vil si enkelt og greit er.. er du på bunn er det bare en vei å gå, og det er OPP! IKKE gi deg!
Avatar

Re: Det blir Bra igjen!

jan 12 2022 - 19:35
Du bør kontakte advokat, dette er ikke lovlig.
Avatar

oppdatering

feb 7 2022 - 11:43
Hei :)

Jeg har nå pratet med min veileder på nav og fortalt henne min historie, hun satt og gapet og sa at dette skal fikses opp i.

så lang historie kort.. jeg har nå funnet leilighet, og leie+strøm blir betalt av nav sålenge jeg dokumenterer at jeg søker jobber.

ting løser seg for alle...

nå må jeg bare finne ting å ha I leiligheten da :)
Avatar

Re: Det blir Bra igjen!

feb 7 2022 - 23:07
Flott at det ordnet seg, men det der er en situasjon du ikke trenger når det ellers blåser nordavind fra alle kanter. Jeg skal spise en lue i ull med pepper og salt om ikke NAVs behandling gjorde min situasjon betydelig verre da ting var som verst.
Og får riktig å understreke galskapen i systemet - det finnes folk og regler i den lapskausen som skjønner dette og vil hjelpe, men du må komme i kontakt med dem først.

Det er forresten mye fint å finne i gjenbruksbutikker også kan du si at du går gjennom en minimalistisk periode i livet - som kanskje ikke er så dumt.
Til forsiden