Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

De små tingene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

De små tingene

okt 11 2021 - 21:46
Jeg synes det også er viktig med å dele godhet og glede med andre her så da kan jeg gå først siden det har ikke blitt postet noe her på en stund.

I kveld hørte jeg på en gammel spilleliste som jeg hadde lagd ifjor med gamle sanger fra 40-80 tallet, jeg fikk en glede inni kroppen min som var ubeskrivelig jeg gikk å dansa meed moren min til disse sangene dersom det er noe fra hennes tid også og kjente virkelig på takknemlighet. Takknemlighet for at jeg har i det hele tatt evnen til å høre på musikk, takknemlighet for at jeg kan gjøre andre mennesker glad bare ved å danse litt. Det er så mange ting å være takknemlig for, og jeg er super glad for å kunne oppleve disse.

Håper det blir litt mer deling av gode ting også, selv om det bare er små ting, trenger ikke å være svære. Så lenge du blir glad av noe vil jeg og sikkert mange fler på forumet her høre det:D
Avatar

Hærlig!

okt 22 2021 - 07:11
Musikk skal ikke undervurderes! Jeg må smile av innlegget ditt, så koselig å danse med mamma da! Det har jeg aldri gjort! burde jeg kanskje prøve!
En sang kan bringe oss tilbake til en annen tid og sted.. det er rart hvordan det fungerer på kroppen.
Jeg ønsker det en god helg - sett på noe med sving i og rst løs :)
Til forsiden