Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alt slitet har lønt seg !

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alt slitet har lønt seg !

jan 24 2019 - 12:57
Nå har jeg opplevd mye dårlig og vonde ting her i livet og ting har vært veldig vanskelig i så mange år. Men nå i dag er jeg skikkelig stolt av meg selv for nå har jeg endelig fått ting på stell.

Endelig har jeg fått riktige diagnoser som jeg har ventet så lenge på. i Dag fikk jeg endelig adhd medisiner mot adhd'en min og jeg er bare så overlykkelig :)
endelig funker psykolog timene og jeg blir tilbydt masse kurs og grupper og behandling som i alle år har vært nektet meg.

endelig har jeg igjen fått litt troen tilbake på at helsevesenet er der for å hjelpe deg og ikke trykke deg mer ned i søla. Jeg kan for første gang på 29 år glede meg til fremtiden og hva den kommer til å bringe.

Så hvis du er som jeg var og er helt nede å ikke ser noen utvei på dine problemer, ikke gi opp ! En dag kan alt det du drømmer om ordne seg :)
Avatar

Re: Alt slitet har lønt seg !

jan 24 2019 - 16:51
Gratulerer! :D
Til forsiden