Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å komme seg igjennom nedturene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å komme seg igjennom nedturene

april 5 2019 - 22:04
Hei, og takk for sist.

Fikk lyst å dele noe som er ekstremt viktig budskap til dere der ute som går igjennom deres livs verste kamp og si det er lys i tunnelen for dere alle. Etter 15 års kamp med psykiske diagnoser og innleggelser og det meste det psykriatriske systemet har å by på, så kan jeg faktisk si at livet føles godt og innholdsrik på riktig måte. Ja, jeg er uføretrygdet, men med den tryggheten så kan jeg fokusere på meg selv og på å bli frisk! Og ja, jeg har møtt veggen såpass kraftig at jeg faktisk fortjener livet på den måten at jeg kan nyte resten av livet mitt!

Grunnoppskriften min er å roe ned alle tråder i livet som gir deg angst. Det kan feks være alt fra til festing i helgene, eller noe så enkelt som å prate dårlig om andre kan også skape angst hos flere. Jobb for å bli den beste utgaven av deg selv er mitt motto :-)
Nå fester jeg ikke lengre, drikker ikke alkohol og har kuttet ut det som skapte uro. Jeg lever et rolig A4 liv og trives med det såpass bra at jeg anbefaler det til alle sammen. Finne roen i kropp og sjel, ta frem favorittboka, eller se en film med en kopp te inntil du kjenner at NÅ føler jeg meg såpass bra at jeg er klar for å komme ut i verden og delta på MIN måte!

Altså, kutt ut ALT som gir deg angst, og søk imot det som gjør deg godt, kort fortalt.

God helg fra meg.

Ps. Send meg gjerne en venneforespørsel om du ønsker det.
Til forsiden