Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å dele de gode stundene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å dele de gode stundene

mai 22 2019 - 20:06
Fikk lyst til å dele min gode og fantastiske dag, og at det er fult mulig å ha sånne dager!

Ettersom jeg er uføretrygdet så er det ikke så myejeg kan jobbe, men bare de få dagene i mnd jeg faktisk klarer å jobbe er så fantastisk givende! Fikk også beskjed fra nav at å "studere står du fritt til å gjøre selvom du har uføretrygd". Bare det gjorde til at jeg fikk en fantastisk slutt på denne dagen, at jeg kan studere hvor mye pokkers jeg ønsker! :-)
Å få unna alle dagens plikter, besøk og husvask for helgen gjør også noe fantastisk med meg, å fullføre det man setter seg for dagen før, det anbefales. Jeg har selv vært av de som sitter med huet i fanget og tenker "hva gjør jeg nå når psyken min er totalt ødelagt" og dagene virker umulig å klare. Fullfør dine tidligere ufulsstendige planer, jobb daglig med deg selv og tenk positivt :-) Litt etter litt kommer livsgnisten sigende og dagene føles som en lykkerus, mine dager nytes til det fulle. Jeg har nesten HVER DAG på akkurat det, og føler jeg når målet litt og litt for hver dag som går.

Dette ble kanskje litt roetete og masete, men ville bare skrive at jeg setter pris på livet, og denne siden fortjener å høre de gode sidene våre også.

Klem til alle som vil ja :-)
Avatar

Re: Å dele de gode stundene

mai 29 2019 - 10:03
Mine gode stunder er på grunn av lærerne, jeg vil gå på skolen og ihvertfall prøve. Lærerne får meg til å gjøre skolen og hver gang en lærer smiler til meg så får jeg en sånn lykkefølelse, at "jeg skal klare det".
Avatar

Å dele de gode stundene

mars 11 2023 - 16:57
Lykke er når mitt barnebarn på 10 år sier til meg : jeg kommer til å savne deg når du ikke er her lenger bestemor .
Avatar

Å dele de gode stundene

mars 26 2023 - 01:57
Jeg elsker når vi er sammen, enten spiser god middag sammen på restaurant eller spiller et brettspill, og har det gøy, ler så jeg faller av stolen, med mamma, pappa og søsteren min.
Til forsiden