Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å bry seg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å bry seg.

mai 9 2019 - 17:52
Alle vi, har eller har hatt noen som bryr seg litt ekstra om deg. Tenk litt: hvem bryr seg om deg litt ekstra i hverdagen og ellers? Her kan du dele hvem som bryr seg om deg og gjør deg glad, så mange personer som du ønsker. Ingen svar er dumme og du kan velge å anonymisere personen som bryr seg om dere. Hvis det er vanskelig, prøv og tenk.

Jeg har en periode der jeg har følt at ingen bryr seg om meg og at jeg ikke har noen å være med. Jeg føler meg så og si ensom og alene nesten hele tida. Det er derfor jeg skriver dette forumet, for at andre ikke skal tenke på negative tanker, men at alle skal tenke på noe positivt også. Livet lever man bare en gang og det er viktig å leve det.
De som bryr seg litt ekstra om meg midt i denne vanskelige tida er lærerne, spesielt en lærer som sa at hun var bekymra og at hun ville hjelpe meg så nå har vi begynt å ha god kontakt med brev som kommunikasjon. En annen som bryr seg litt ekstra om meg er den jeg har som brevvenn. Hun er en veldig hyggelig person og vi møttes gjennom Amadeus.
Dette er de som bryr seg om meg, og du kan velge om du vil skrive om det du opplever før du skriver om hvem som bryr seg om deg eller gå rett på sak. Som jeg nevnte tidligere, ingen svar er dumme, og kjør på:)
Til forsiden