Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

116123 beste nummeret jeg noen gang har tastet inn!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

116123 beste nummeret jeg noen gang har tastet inn!

nov 8 2020 - 13:55
Jeg gikk sykt mange runder med meg selv i går kveld, før jeg til slutt valgte å skrive til dem i chatten. Jeg er vant med å være den "sterke" personen i mitt nettverk, den som løser det meste, som lytter til andre, stiller opp. Men nå er rollene snudd, og jeg kommer ikke til å komme meg igjennom det her uten hjelp. Så når jeg atter en gang befant meg i en negativ spiral, hvor jeg gråt og kun hadde et mål. Jeg valgte å bryte mønsteret og i stede gi siden her et forsøk, den samme siden jeg har tipset andre i krise om. Det er noe av det beste jeg har gjort, tusen takk til Robin som chattet med meg og som rådet meg til å ringe dem. Jeg fulgte rådet, og snakket en god stund med Birte på tlf. Den største jobben gjenstår, men for første gang kjenner jeg at det er helt greit å la noen andre ta avgjørelser på vegne av meg. Det kjennes helt greit å være ærlig med de rundt meg, og det er digg å ikke være den løsningsorinterte personen i nettverket mitt. For første gang i mitt liv skal jeg sette meg selv først, jeg har kun ett mål og det er å bli meg selv igjen. Og jeg er villig til å gjøre det som kreves av meg for å nå det ene målet. Jeg har også fått i meg litt frokost, små skritt i riktig retning. Om dere føler ting er håpløst, gi hjelpetelefonen et forsøk. Jeg som skal fikse alt hele tiden og aldri skal ta til meg råd jeg får, jeg hørte på Robin, informerte partneren min om hva jeg skulle. Deretter trykte jeg 116123 og brukte noen min på og psyke meg opp. "Du er nummer to i køen" jeg holdt til og med ut ventetiden selv om jeg ville feige ut x antall ganger.

Igjen tusen takk til Robin og Birte som bruker tiden sin på mennesker i krise, *Jeg er glad for at dere har et hjelpeapparat der dere jobber. For selv meg i krise klarte å bekymre meg for dere som må høre på alt. Jeg heier på alle dere som befinner dere i mørke, og jeg håper virkelig at dere får den hjelpen dere fortjener ???? denne siden, den er gull verdt!
Avatar

Re: 116123 beste nummeret jeg noen gang har tastet inn!

nov 8 2020 - 23:24
Så fint å høre! Veldig glad du tok kontakt med oss, både på chat og telefon! Ønsker deg og partneren din all mulig lykke til! Og kom gjerne tilbake til oss!

Tusen takk for god tilbakemelding! Beste hilsen fra Birthe
Avatar

<3

nov 10 2020 - 00:05
Tusen takk for at jeg fikk lese! Stor klem fra meg <3
Avatar

Viktig å ta kontakt

jan 10 2021 - 15:01
Det viktige er uansett å ta kontakt med noen, og at denne noen er en du føler trygg på.

Deler av innlegget er fjernet i henhold til retningslinjer.
mvh

Administrator
Avatar

Dølen108

jan 10 2021 - 15:13
Blir nok markedsføring det der Dølen, ikke tillatt. Noe du nok vet. På grunn av at du har markedsført slikt flere ganger nå over en periode. Og blitt moderert.
Til forsiden