Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

wellbutrin retard / antidepressiva

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

wellbutrin retard / antidepressiva

mars 7 2015 - 13:06
Hei , jeg er en jente på 20 år og jeg har gått på wellbutrin i sånn ca 4 uker nå , jeg er veldig urolig innvendig, har ingen følelser for noe som helst og det er akkurat som om jeg er død , mistet meg selv helt og mistet kontroll og stemmen min . Jeg lurte på om noen her inne har noen erfaringer med wellbutrin og hvordan dere har opplevd denne medisinen ?

Tusentakk for svar , hilsen en redd og uttafor person
Avatar

svar

mars 7 2015 - 18:12
Du bør ta kontakt med legen din, Han kan gi deg svar på det som bekymrer deg, ved din medisin
Avatar

Helt riktig

mars 17 2015 - 20:50
Dette er noe å ta opp med legen. Når det er sagt,har jeg gått på wellbutrin i flere år. Jeg hadde noen symptomer i begynnelsen, men ikke så alvorlig som du beskriver, og disse gikk over etter noen uker. Men:snakk med legen.
Avatar

Re: wellbutrin retard / antidepressiva

april 15 2015 - 03:30
Hei, jeg ble slik av en annen antidepressiva. Mistet tale og kommunikasjonsevne osv. Be om å få bytte merke eller slutt på de så du får tilbake personligheten din selvom hverdagen er vanskelig å takle. Det er for meg mer håpløst å gå rundt å ikke føle seg som seg selv og føle seg helt som en zombie grønnsak.
Til forsiden