Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

vet ingen ting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

vet ingen ting

mai 22 2015 - 03:08
Jeg vet ikke hva jeg holder på mdd for tiden.

Har slitt mye med angst og depresjon de siste 10 årene, men har aldri gått frivillig til psykolog bortsett fra en periode da jeg ble tvunget og da begynte jeg på zoloft.
Det er nå 6mnd side., og jeg har det mye verre nå enn før jeg åpnet kjeften min.

Jeg føler at jeg lever for alle andre og ikke for meg sjøl, klarer ikke å stole på noen da jeg tror at alle lurer med hele tiden, jeg er konstant trist, ingen matlyst, og lite med søvn! Det eneste jeg gjør er å jobbe de 3 dagene i uken og ellers snakker jeg ikke med noen!

Jeg kan nevne at når jeg ble tvunget til psykologen var jeg i rus behandling, nå drikker jeg kun i helgen når jeg har fri!

Det var snakk om dps før jeg avbrøt behandlingen!

Orker ikke tanken på å ta kontakt med psykologen igjen da det var jeg som lot vær å gå de siste inkalingene, men holder på å bryte sammen! Hvem kan jeg kontakte som er lettere å få rask kontakt med før jeg evt går videre til psykolog igjen?
Har over 1t kjøring til legen så det er utelukket!

Takk for hjelpen

Avatar

Re: vet ingen ting

mai 22 2015 - 05:38
Det er dessverre legen som er beste alternativ, hvis du da ikke velger å gå til privat psykolog som koster mye penger. Men en time kjøring er nok verdt det når konsekvensen er at du bryter sammen.
Avatar

Re: vet ingen ting

mai 22 2015 - 09:12
Hei. Hva med psykisk helse i kommunen din? De har jo lavterskel... Det er gratis. Men du må søke om støtte til samtaler da. Men hvis du sier ifra tror jeg ikke det er noe problem. Lykke til da.
Til forsiden