Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

værdig løs

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

værdig løs

sep 11 2017 - 21:12
hei jeg er gutt på 29år jeg har altid blitt set ned på har aldri hatt forhold som har vart mere en 6 måndter, får aldri no forklaring på hvorfor. er jeg ikke branokk? nå den siste dagene har jeg nesten ikke såvet ble værre for 1 ukesiden nå har jeg ikke såvet på 4dager og har vært hos legen og fått 4 ulike såvetabletter men ikke noe av det hjelper og nå er jeg på vei til og møte veggen, snakker ikke med noen lenger har begynt og bare være inne gidder ikke gå utengang. jeg er sikker på jeg er bare en dritt som ikke engang fortener lykke i live, når alt er på vei opp neio da finner live en måte og dra det helt nedi dass igjen. nå er jeg lei, flere som har det slikk?? hjelp hilsen søvnløs mann
Avatar

Re: værdig løs

sep 11 2017 - 23:43
Så langt jeg kjenner til så eksisterer det ikke noen makt som kan avgjøre at vi enkeltmennesker ikke fortjener lykke. Men når en har opplevd mye motgang i livet så kan en noen ganger fundre på hvordan verden faktisk er, særlig når en er som mest forvirra og sliten.

Det som jeg derimot tror mer og mer på er at vi selv kan gjøre det litt bedre for oss selv, gjennom hvordan vi behandler oss selv, hva vi tenker om oss selv, hvordan vi uttrykker oss til oss selv og til andre. For å få respekt der ute, må vi først respektere oss selv, tro på oss selv. Om det er vanskelig, så fake it till you make it. Finn ut når og hvordan en ødelegger for seg selv, og finn en bedre strategi i stedet.

Vi kan ikke direkte endre andre, vi kan kun endre oss selv, men gjennom vår atferd kan vi påvirke hvordan andre møter oss. Verden er et urettferdig sted, vi må faktisk styre livet vårt i den retningen vi ønsker det, og med øvelse kan vi gjøre mye for å komme i en annen situasjon enn den vi akkurat nå befinner oss i.

Det kan være lurt å gå ut, gå korte og lange turer. Å stenge seg inne er noe av det verste en gjør, vil jeg si. Men når du skriver her så omgås du faktisk verden på en åpen måte, og det er veldig bra gjort.
Til forsiden