Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

våken?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

våken?

nov 22 2011 - 01:08
Noen som ikke får sove?
Avatar

Re: våken?

nov 22 2011 - 01:24
Ja....
Avatar

Re: våken?

nov 22 2011 - 01:49
Får ikke såve, blir bare liggende og tenke, vanskelig og legge dagen bak seg, lukke øynene og bare sovne...
Avatar

Re: våken?

nov 22 2011 - 01:59
Jeg har liggi i hele dag, og ikke gjort noen ting. Så da er det ikke lett å få sove. Er så godt å ligge på dagen av en eller annen grunn.
Avatar

Re: våken?

nov 22 2011 - 12:28
I dag har jeg ringt politiet for nå skal jeg anmelde incsesten 21 år etter endt slutt,men da er det gjort! Sov godt da dere!
Avatar

Re: våken?

nov 22 2011 - 14:44
Tror dette er ett skritt i riktig retning for deg OnlyHuman, greit det har tatt lang tid, men du gjør det!

Du får ryddet opp i ting som du har tenkt mye på.

Det virker nå som du har fått grei kontroll på livet ditt, til tross alt.
Men tror nok dette kan være et skritt mot å få det ennå bedre, men det er ingen lett sak.

Bra!
Avatar

Re: våken?

nov 22 2011 - 15:48
Dey er bra:) At sånne mennesker skal gå uberørt etter å ha gjort noe så forferdelig, det bør det bli en slutt på og de bør få sin straff.
Avatar

Re: våken?

nov 22 2011 - 21:15
Ja det burde de men saken er foreldet for 20 år siden. Jeg lurer på om jeg skal anmelde han eldste broren min også,det var han som startet det hele da jeg måtte se på at brødrene min hadde sex og for et barn er det like ille som å ha s-ex selv. Hvis feks et barn ser en blir slått så blir det slått selv. Men hvis jeg anmelder storebroren min også så får jeg ihvertfall ikke mer kontakt med han for resten av livet,så jeg får nøye meg med med min mellomste bror,han er også istand til å gjent dette med andre,for han er smart og har en psyke med mange lag som han bruker på ekle måter (selvom han bare er snill),ekkelt hva? desverre er det veldig mange menn som er sånn. Jeg ble forundret at jeg fikk svar foresten,det er jeg ikke vant med. Håper deres overgripere blir tatt,vi på senter mot incsest prøver å støtte de som er i rettsaker ve å møte opp i stortinget når rettsaken er. Desuten er det bamsetog fra Youngstorget og til Stortinget torsdag 8 des kl 17.00. Vi skal demonstrere mot at barn må bo hos overgrepsforeldere etter at de har blitt erklært skyldige. Nå har jeg byttet fastlege også så får jeg kansje søkt om opphold på Modum bad. You know i m bad i m bad you know it! Really really bad.
Jeg var på mannetreff i helgen med kirkens resussenter. Der var det 15 incsestutsatte menn. Det var helt topp å bli kjent med dem og ha felleskaapet og dele historier. Slike ting er bra for menn!!!
Avatar

Re: våken?

nov 22 2011 - 21:41
Hvorfor anmelder du ikke din mellomste bror også da? Hvis han er sånn som du sier? En annen ting, var ikke disse brødrene dine også barn når de gjorde dette? Var de barn selv, som de antagelig var så kan man uansett ikke laste de på samme måte som en voksen. Barn er jo barn. Hvor var foreldrene dine opp i alt dette da?

Blir to forskjellige ting å bli slått og se noen bli slått. Men ille på hver sine måter.

Bra du har funnet likesinnede og dele din historie med, og håper det går bedre fremover.

Syns det er litt rart at nettopp kirken har sånne tiltak, når så masse seksuelle skandaler med incest og prester nettopp kommer fra kirken. 8er ikke sånn spesielt glad i kirken, så mye rart som har foregått der)
Avatar

Re: våken?

nov 23 2011 - 14:30
Jo det er min mellomste bror jeg skal anmelde,han skal jeg aldri ha kontakt med (annent enn å konfrontere han når tiden er moden),han har behandlet meg som søppel i hele oppveksten bortsett når han skulle innsmigre seg. det er han som har gort 97% av overgrepene. Det er han som har hatt mest problemer med uskyldigheten min,og han var 19 år når jeg fikk han til å avslutte incsesten,et halvt år etter fant han seg en kristen dame og ble kristen.

Hvor foreldrene min var..tja,de leste om sinnets helse og var opptatt av at vi skulle leke ute og dra i skogen og spise sunn mat,mor var hjemmeværende til jeg var 8 år,så startet hun hud og fotpleiesalong. De ble skilt da jeg var 12. Far var mye sliten og orket ikke unger,han fikk diagnosen ms da jeg var 15 år etter å ha prøvd å unngå at noen skulle se at han var dårlig. Min mor og far var vel for opptatte av å oppdra oss slik de mente vi skulle være. Min eldste bror ble den missforståtte,min mellomste ble perfeksjonisten og jeg ble den som bare var snill søt naiv og godtroende,så jeg ble dumsnill som min far sa,det var jo det de ville.

Det er han eldste jeg kansje ikke burde annmelde for han har asberger syndrom,og leer total isolert fra før av. Han har vært mer ekte i sin omgang med meg,selvom han har ødelagt meg nok. Han er redd meg fra før av for han er så tynn og paranoid nikotin,alkohol og porno slave,men han ser opp til han mellomste da... Han sluttet med fellesse-xen da han var 18 år.

Jeg tror at incsest er en for far out tanke for enhver fammilie,men vi hadde hatt mye bruk for å lære grensesetting og å ta vare på oss selv hele familien,de igjen har jo sine foreldre med sine historier...

Kirkens resurssenter har heldigvis ikke noe relgiøst over seg på de gruppemøtene jeg er på,men de fleste av brukerne der har blitt se-xuelt missbrukt av kirkens menn (og kvinner). Det har heldigvis ikke jeg så jeg tar imot den hjelpen jeg kan få.
Til forsiden