Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

utlufting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

utlufting

feb 7 2020 - 18:39
Må bare få lufta ut noe, så jeg kanskje klarer å rette fokuset dit jeg skal etterpå. Dama på bilverkstedet bryr seg med ting hun ikke har noe med, muligens for å være morsom på min bekostning. Hun hadde prøvd å ringe meg og ikke fått svar, så sier hun til meg noe om at jeg hadde sovet på dagtid. Det har vel for svarte svingende ikke hun noe med!

Nå kjente jeg at jeg er sååå sliten i hodet, og det er ved nærmere ettertanke disse dumme kommentarene fra den dama som gnager i hodet mitt. Jeg tillater det ikke, jeg vil ikke la henne få ødelegge et sekund mer for meg. Så du bilverkstedsekretær, se å slutt med dumme "morsomme" kommentarer om livet til kundene dine som du ikke har noe med! Hold deg til å gjøre jobben din med bilen min, du er ikke mora mi, vekk med deg!

Til de som lurer, så er dette bare et forsøk på å få fred oppi hode-kverna mi...

God helg, alle sammen!
Avatar

Re: utlufting

feb 8 2020 - 12:21
Takk for svaret ditt! Mekanikerne der er flinke med bilen min ser du, så jeg skulle gjerne lært meg en måte å svare på som stopper henne uten at det blir en åpen konflikt av det. Så tar gjerne imot tips om det.
Avatar

hei

feb 8 2020 - 16:29
Jeg hadde bare svart, jo jeg sov når du ringte.

Eller sagt jeg var et sted du ikke ville være med.

Avatar

Re: utlufting

feb 9 2020 - 18:34
Ja, å ikke gjøre noe ut av det er sikkert det beste. Takk for tipset.
Til forsiden