Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

usikker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

usikker

jan 16 2018 - 14:40
hei, jeg har det siste året hatt det tungt rundt tema tid. har sett på nettet ang dette men har ikke funnet noe lignende... jeg sliter med at jeg føler jeg har ikke nok timer i dagen til å få gjort noe, før jeg vet ordet av det så er dagen forbi.. har en ekkel følelse at jeg alldri får slappet av skikkelig fordi tiden går.. litt vanskelig og forklare. dager jeg har hatt jobb, vert med damå, sett film osv.. eller når helger er over så føler jeg vell en lott tom følelse.. dette kan jeg få når jeg sitter i nået også.. lurer på om noen har opplevd noe legnende og hvorden jeg evt kan få fikset det

vet ikke helt hvor jeg burde poste denne så la den her..
Avatar

Re: usikker

jan 17 2018 - 18:57
Har det slik en del dager, men det er for så vidt greit. Er ikke alle dager spennende ting skjer uansett, og jeg hadde blitt veldig sliten hvis det var tilfellet. Men uansett, når jeg har det slik er det som om "stemningen" for dagen er vekke. Begynnte å trene for 1 år tilbake og merket at jeg begynnte å få tilbake denne følelsen av å ha brukt tiden bra. Trur det har med stress å gjere, at når en først slapper av så føler man at tiden forsvinner fordi en ikke er vant med det. Var det noe slik du tenkte?
Avatar

Re: Usikker

jan 17 2018 - 19:56
Trur du må kjenne etter om du prioriterer rett. Sjølv syns eg det er godt når eg får gjort eit kvart lite som eg har utsett ei tid. Skal ikkje så mykje til berre det er dei rette oppgåvene. Og for all del ta seg tid til å slappe av og berre kose seg når det trengs.
Til forsiden