Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trenger jeg psykolog og hvordan jobber dem?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trenger jeg psykolog og hvordan jobber dem?

des 26 2017 - 19:06
Hei. Jeg har de siste årene og tidligere i livet gått med suicidale tanker. Problemene er i korte generelle trekk følelse av misslykkethet for å ikke ha oppnådd det jeg ønsker i livet ihh til studie. Videre føler jeg meg uattraktiv og uheldig med gener. Jeg sliter også med åpenhet .og har ingen jeg føler meg fortrolig med. Rotløs. Jeg har ikke sterke depresjoner eller angst men kanskje en følelse av å være fremmedgjort. Enkelte påpeker mangel på empati og mentaliseringsevne. Jeg vet at mye av dette skykdes barndom da jeg har en umoden, dramatisk og kontrollerende mor. Jeg bor alene og har mistet troen på kjærlighet. Jula er ikke noe spesielt morsom da min mor kverner om alt mulig. . Jeg vet at barndom og miljø er grunn til mange av problemene men greier ikke helt å få orden på eller identifisere meg med tanker og følelser. (De som evt er der) så spørsmålet er om jeg burde gå til psykolog og deres erfaringer med dette? Har tatt opp bruddstykker av problemet med fastlegen og sa jeg skulle prøve å løse de selv. Men litt vanskelig når jeg forrige gang hadde ei vikar lege jeg ikke kjenner. Takk for at du leste . Hilsen anonym.
Avatar

Re: trenger jeg psykolog og hvordan jobber dem?

des 26 2017 - 19:53
Som med alle sosialt orienterte yrker: En god/egnet psykolog vil nok kunne hjelpe deg mye, men en dårlig/uegnet psykolog får du nok ikke så mye ut av.
Til forsiden