Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trenger hjelp til å finne en vei ut

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trenger hjelp til å finne en vei ut

aug 25 2008 - 12:43
Nå har nettopp et nytt skoleår startet og jeg har ikke tatt skoleplassen min. Jeg er 19 år og har gått to år Salg og Service før jeg tok et år fri i fjor, jeg tror grunnen var den samme som grunnen til at jeg sitter her nå. Før skolen startet i fjor fikk jeg en syk følelse innvendig og jeg klarte ikke komme meg igang, det eneste som kjentes riktig var å ligge stille og benekte min egen eksistens.

Jeg bestemte meg for at siden jeg ikke gikk på skole ville det vært best å bruke året på personlig vekst og finne en måte å gjøre meg selv til et verdig menneske som fungerer i samfunnet. Da sommeren kom innså jeg at jeg kun hadde tatt steg bakover og gravd meg enda dypere ned. Nå sitter jeg her uten skole, uten håp, uten støtte og med ti ganger så mye press som i fjor.

Jeg har tenkt på prøve å få time hos psykolog, men alltid når jeg prøver å gjøre noe som kan gi fremgang får jeg denne elendige følelsen og jeg klarer ikke å stå imot.

Jeg føler meg til tider nummen uten å klare å føle noe som helst, andre ganger føler jeg et sinne som skremmer mer enn noe annet. Oftest føler jeg bare en ekstrem tyngde som holder meg tilbake fra å være en givende og lykkelig person.

Jeg fungerer ikke sosialt lenger, jeg føler at det er en slags mur som hindrer ord fra å komme ut.

Jeg klarer ikke å ringe etter hjelp. Jeg klarer ikke åpne opp og snakke for å få den hjelpen.

Men jeg kan skrive, så det er det jeg gjør nå, og jeg håper noe kan gjøres for å hjelpe en som ikke klarer å komme seg ut i det hele tatt.

Jeg trenger virkelig en vei ut, før jeg faller sammen totalt.
Til forsiden