Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

tics

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

tics

mai 17 2013 - 01:15
så lenge jeg kan huske, så har jeg slitt med tics, i større og mindre grad. noe som alltid er der, og som virkelig er plagsomt, er mye blunking. jeg blunker mange ganger, mellom hver gang en person uten tics blunker. det går i perioder. er jeg nervøs eller usikker, er de kjempeille, og når jeg er trøtt og sliten er de ganske ille. men de er der hele tiden, også når jeg er aleine. jeg har også rykninger i ansikte som jeg lurer på om kan ha en sammenheng med blunkingen, + mellom blunkingenene.
jeg har også slitt med andre tics, som å trekke på skuldrene opp mot ørene i små rykk, riste på hendene, noen små lyder og slikt. men de er ikke så ille som de i ansiktet.

Dette er noe jeg har blitt mobbet for siden jeg gikk på barnehagen (husker ikke noe før den tid). og har vært et mobbeemne, samtidig med masse annen mobbing. og dette er noe som har plaget meg lenge, men jeg har aldri vært til noen lege og fått sjekket det, eller utredning av noen slag. ikke spør meg og hvorfor.

men er det noen her som har/fortsatt sliter med noen slags tics? kanskje helst med blunking, men også med helt andre typer tics, som har noen tips til meg, om hvordan jeg skal klare å få en slutt på de. eller begrense de litt mer. eller takle de på en bedre måte. for jeg skjemmes virkelig over det. og hater det over alt på jord.
Avatar

Hei

mai 17 2013 - 01:32
Veit jeg kan blunke en del noen ganger kanskje, og helst når jeg er trøtt.
Ellers så trur jeg ikke det er så mye sånt jeg sliter med.
Avatar

kristian90

mai 17 2013 - 14:05
Da er du kjempeheldig. for det er ikke noe moro.
Avatar

Hei

juni 20 2013 - 17:56
Dette er trist å lese...men det er klart det må finnes noe hjelp!.

Jeg tror dette høres ut som TOURETTES-SYNDROMET..ikke meningen å skremme deg med de store bokstavene..men det er lettere å lese, på en måte..Jeg så en dokumentar om forksjellige folk som hadde disse ticsene som du snakker om..så hadde jeg vært deg, hadde jeg søkt om profesjonell hjelp via fastlegen..eller privat ( om du har råd til det da..)
men dette er noe fastleger kan gi deg en henvisning til.

Hva synes du om det?. Håper du har fått mere info. siden du skrev inn annonsen..Ønsker deg en God Sommer!. Klem.
Til forsiden