Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

terro trussel mot norge

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

terro trussel mot norge

juli 24 2014 - 16:23
hørte på nyhetene idag at norge har fått terro trussel av symalia (eller hva lande het). Hva vil skje om den trusselen er alvor å skal gjennomføres? Blir det krig da, eller blir det gissel aksjon, eller hva skjer?

Tenk om det blir krig, hva skjer med norge da? Normennene? og hva vil skje med dyrene?
Selv er jeg mest redd for dyrene mine. vil ikke at hesten, hundene å kattene skal leve i et krigsland. selv kan jeg avslutte livet mitt hvis jeg selv vil, men dyrene kan ikke avslutte livet like lett som oss mennesker.

tenk om de blir skutt på å ikke dør? Tenk om de blir misshandla å torturert? Det hadde jeg aldri klart å levd med. Blir det krig i norge så avliver jeg først dyrene mine så de slipper å leve i en krigsland å så meg selv etterpå.

hva kan en gjøre når slike trusseler kommer mot lande vårt? Ikke vett noe annet enn et alternativ....
Avatar

Re: terro trussel mot norge

juli 24 2014 - 17:06
Syria er det de sier. Jeg tror nok ikke det blir krig i vårt land, men det kan hende det blir krig mot terror i landene der terroristene kommer ifra. Jeg tror nok at vesten vil kunne få nok av terror og finne det for godt å ta rotta på de som lager terror en gang for alle, og det er jo egentlig ille nok i seg selv. Jeg tror ikke voldelige handlinger kan løse situasjoner med vold og håper terroristene finner på noe annet å gjøre, selv om jeg tviler på at de vil kunne være i stand til det fordi de har dedikert seg så fult å helt til det de tror på.
Avatar

Re: terro trussel mot norge

juli 24 2014 - 18:44
Tror du kan ta det med ro Nikita.. Ikke bekymre deg for hverken deg, de nærmeste eller dyrene.
Det blir uansett ikke krig i den forstand - vi vil aldri oppleve å få de tilstandene vi kan se i Syria eller Israel.

Skulle det nå i værste fall bli ett terrorangrep mot Norge, så vet vi fra hva som skjedde 22. juli for 3 år siden at vi blir sterkere som folkeslag, og står samlet sammen mot det fæle.

Jeg kan ikke forstå hvorfor disse islamistene skulle ønske å såre Norge, og om media har rett - så har noen av disse terroristene både bodd og mottatt støtte fra Norge. De får sikkert NAV-støtte den dag i dag enda de enten kriger i Syria eller ligger i en skog på østlandet å lager bomber. Jeg føler meg ganske sikker på at både politi, forsvar og regjering er såpass godt inne i saken at dette blir avverget.
Avatar

terro mot norge

juli 24 2014 - 19:00
Husker bare for i vinter ei gang så aresterte politie en man her i byen som gikk med kniv. Å iavhøret hadde han sakt at han var en terroist fra syria å at det kom til å skje noe innen ei lita stund, så da kan det være det som skjer nå han snakka om eller...?
Avatar

Re: terro trussel mot norge

juli 24 2014 - 20:11
Tror jeg ikke... men om det er tilfelle at den de arresterte slang ut av seg at noe kom til å skje, så er det et sikkert tegn på at dette er veldig amatørmessig.

jeg tror det er tomme ord og lite handling. Om så noe skulle skje så vil det skje noe i de største byene.. Oslo, Bergen eller Trondheim. Evt. Stavanger.

Til forsiden