Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ta livet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ta livet?

juni 1 2014 - 20:48
hei !
Jeg er ei jente som ble 21åri mai som har veldig mye sucidale tanker for tiden, men nå sier hode mitt nokk igjen å jeg kjenner på meg at nå kommer det en overdose igjen.
har vært så dum (eller smart i mitt hue) å bestilt noen ganske sterke piller, så nå tenker jeg veldig på hva som kommer til å skje nå. Blir det som det alltid ender, eller blir det bare rusing på de?
Hva skal jeg gjøre for og ikke få overdose igjen?(er ikke aktuelt å hive de da jeg bare bestiller nye igjen da, så må bare ha de liggans sånn i tilfelle jeg mister kontrollen å må ha noe å roe meg ned på...

vett ikke lenger hva jeg skal gjøre da jeg lengter etter døden å være borte fra denne verden igjen.... hva skal jeg gjøre?
Avatar

hold ut

juni 1 2014 - 20:58
Hold ut og snakk med noen som kan hjelpe deg å ta tak i dette. Skriv gjerne mer her inne om hva du driver med, hva som betyr noe for deg og hva som er vanskelig.
Avatar

ta livet ?

juni 1 2014 - 21:21
vett ikke hvem jeg skal si det til... kan ikke si det til alle "nå har jeg fått morfin, så er redd jeg kommer til å ta livet av meg med den..." er ikke så særlig mange som hadde skjønt det og jeg mest sannsynlig hadde blitt tvangsinnlagt da jeg har 130 innleggelser på somatisk, insentiven å pryk... så kan liksom ikke si det til noen føler jeg da de ikke vil forstå hvorfor jeg vildet..
Avatar

-

juni 1 2014 - 21:32
Da kjenner du sikkert noen i helsevesenet allerede, ta kontakt med de. Ta kontakt med noen du liker der, det er sikkert noen du liker bedre enn andre ta kontakt med den personen. I helsevesenet er de som regel veldig profesjonelle og tar slike henvendelser seriøst vil jeg tro. Når du sier ifra om det selv så skal det litt til å bli tvangsinnlagt tror jeg fordi da er det du som sier ifra om at du trenger hjelp. Det kan tenkes at de vil foreslå å bo et sted under oppfølgning hvis de tar deg seriøst, men det kan bare være positivt fordi da får du et hjelpe apparat rundt deg til å ta tak i det.

Når man har det vanskelig tenker man alle mulige rare tanker om hvorfor ingen kommer til å bry seg eller om hvorfor man skal ha det slik man har det. Dette kan som regel mange avkrefte når man tar det opp med de og man opplever at folk bryr seg mer enn de klarer å vise. Det er ikke lett å vise at man bryr seg hvis den som sliter ikke sier ifra om at den har det vanskelig.

Hjelpen er som regel god og du kan med sikkerhet snakke med helsevesenet om hvordan du har det.

Jeg har vært tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus to ganger men jeg opplevde at de bare ønsket å hjelpe meg begge gangene. Og det var et hyggelig opphold begge gangene selv om jeg ikke ønsket å være der.
Avatar

...

juni 1 2014 - 21:40
psyiatrien er ikke ute etter å hjelpe meg da de har gitt opp å jeg ruser meg til vanlig så da mener de at jeg ikke trenger psykisk hjelp, men rus hjelp...
sa til de i møte på onsdag i forje uke at nå er jeg begynt å få sucidale tanker igjen å mye mer enn vanlig å i tillegg at jeg hadde bestilt morfin å andre slaks piller, men de tok det ikke særlig serriøst at jeg begynte å få slike tanker igjen...

kanskje det er lettere å bare stoppe nå...?
Avatar

hm.

juni 1 2014 - 21:49
Det var rart at de ikke tar det mer seriøst enn som så, men jeg vet at de kan være litt vanskelige noen ganger hvis de mener at det er en annen instans som skal hjelpe til. Jeg syntes de skulle ha tatt imot deg og det du har å komme med på en bedre måte utifra det du skriver her.

Rus er jo aldri hjelpen til å få et bedre liv men jeg kan forstå at det kan være lokkende. Jeg tok en del rus når jeg var 17-20 år men sluttet da jeg ble innkalt til førstegangstjeneste. Førstegangstjenesten var noe av det verste jeg har vært med på og mye av grunnen til at jeg utviklet angst. Senere ble jeg innlagt på psykiatrisk og har vært i behandling helt siden da.

Hvis du mente at du kanskje ikke skulle skrive mer syntes jeg du ikke skal gi deg men skriv gjerne mer om hvordan du har det og hvordan du opplever hjelpetjenesten.

Har du noe jobb, skole, eller noe annet som opptar dagene dine?
Avatar

hmm

juni 1 2014 - 21:59
mente ikke stoppe å skrive her, men bare tahele morfinpilla å stoppe livet en gangfor alle (forhåpenligvis) å ta de andre pillene i tillegg... da tror jeg ikke de klarer å få liv i meg igjen... eller ta noe annet som er farligere...?
Ikke vett jeg hva som er best akk nå... Da siden jeg sitter her nå er helt syk på å ta overdose at jeg er kvalmen å småskjelver...

hva skjedde i militæret da...? :/
Har aldri blitt innkalt dit pga psykisk å rus problemer...
Avatar

.....

juni 1 2014 - 21:59
men kan ikke jeg heller legge deg til som venn så kan vi heller snakke på mld...?
Avatar

+

juni 1 2014 - 22:01
ok
Til forsiden