Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

søvnvansker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

søvnvansker

jan 27 2020 - 17:09
eg lurte på om andre som er denne situasjonen.

Jeg har opplevd incest på mitt eget soverom og i min egen seng i over 2 år. Jeg ble utsatt for overgrep etter jeg hadde lagt meg. Etter han hadde utsatt meg for overgrep så klarte jeg ikke slappe av i sengen siden jeg hadde angst som at han skulle komme inn å gjøre noe med meg igjen.

Når jeg hadde lagt meg klarte jeg ikke slappe av fordi redd for at han skulle komme inn. En gang våknet jeg midt på natten at han strøk meg i ansiktet også la han seg oppi seng ved siden av meg.Så det jeg sliter med er at jeg aldri kan gå i sengen når jeg er trøtt siden jeg føler meg ikke trøtt. Jeg må bare gå i sengen fordi jeg vet man må ha søvn. Jeg kan døgne lett som ingenting siden jeg føler meg opplagt.Om jeg har døgnet og neste natt så føler jeg meg like våken.

Vist jeg har lagt meg 05:00 og skal opp 08:00 så spretter jeg opp sengen siden jeg føler meg så opplagt. Sånn var jeg ikke før da hadde jeg slete med å komme meg opp.

Skal bli henvist til psykolog siden en søvnspesialist har sagt at vanskene skylles traumene

Andre som har samme problem som meg?
Til forsiden