Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sliter med ticks og depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sliter med ticks og depresjon

juni 10 2018 - 20:11
hei, jeg er gutt på 22 år og sliter mye med ticks. begynnte litt i barndommen og blir bare verre og verre nå i de siste årene føler jeg. bruker mye energi hele dagen på og prøve og skjule ticksene mine for andre selv om jeg klarer det dårlig, og blir rett og slett helt utslitt til slutt. hver minste ting som f eks smøre brødskiva har jo blitt en hel jobb nå. kan ikke tenke og skal leve så mye lengere med dette slitet. er veldig deprimert og hater livet hvert minutt jeg er våken, og alt jeg ønsker er kun og dø. har hatt selvmordstanker i ca 4 år nå, vet ikke hvorfor jeg egentlig lever enda da jeg ikke har hatt noen form for glede på mange år og ingenting og se fram til heller. selvtilliten er så langt på bunn den kan komme og har få venner som skjeldent har tid til og finne på ting så er veldig mye alene. har aldri hatt kjæreste heller da jeg blir livredd bare av tanken på det for jeg i tillegg til alt annet er veldig sjenert, det gjør bare vondt verre og se nok av andre par rundt forbi koser og har det greit og jeg må bare sitte og se på. ble vel litt i meste laget med klaging her fra meg nå men det får vel være.

men hoved spørsmålet er vel om det er flere som sliter med ticks og vet om det faktisk er noe som kan funke for og bli bedre eller frisk for jeg sliter mildt sagt og vet ikke hvor lenge jeg kan holde ut med dette.
Avatar

Ticks

juni 10 2018 - 21:18
Vet ikke hva som hjelper mot ticks, men må si at når jeg ser folk som har det så bryr jeg meg ingenting om det. Tror de fleste tenker som meg om den saken. Håper det er til en slags trøst.

Avatar

ticks

juni 10 2018 - 21:42
godt mulig at du har rett men føler selv at alle ser på meg som skikkelig unormal og rar. også har vi jo de menneskene som absolutt skal kommentere ticksene til folk, er vel de som gjør ting litt vanskeligere for meg.
Avatar

Ticks

juni 10 2018 - 21:47
Jeg kjenner virkelig ingen som kommenterer slikt, og vi er en ganske tullete gjeng:).

Kanskje finns det teknikker eller hjelp du kan få for dette. Håper du finner noe som funker. Hør med lege og ta det derfra kanskje. Ønsker deg masse lykke til og håper du finner motivasjon til å ha en fin hverdag.
Avatar

Ticks

juni 10 2018 - 23:06
Jeg har en venn som har ticks og vi har det kjempe fint sammen tror bare du overtenker det det er bare en bagatell akkurat som jeg stammer men tenker bare at det er normalt og bryr meg ikke om det prøver å ikke være kjenner og gå bort å prøve å bli ven med folk! Vi lever bare en gang så grip sjansen
Avatar

ticks

juni 10 2018 - 23:37
takker for svar, først så har jeg fått noen kommentarer spesielt med blunking med øynene. men dere har nok rett at jeg overtenker dette litt mye og gjør det verre enn det det er, så må nok prøve og endre tenke måten litt i forhold til ticksen.
Til forsiden