Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sliten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sliten

juni 7 2015 - 16:47
Jeg er så lei av meg selv. Lei av diagnosen min, som gjør at jeg bare er ute og inn. hva skal man gjøre når man selv ikke greier å ta ansvar og de i helsetjenesten ikke vil ta ansvar. Emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse og kronisk sucidal er noe dritt. Hva skal man gjøre når man har fått nok. Og hva skal man gjøre når jeg faktisk var innlagt på tvang i ett år, og de som jobbet der sa at de så en forskjell. men en måned etter at tvangen gikk ut, så skrev jeg meg ut.
De ansatte på lier sier at jeg må si hva jeg trenger, men har sagrt det i mange år, men de har ikke hørt. Jeg trenger å være et sted hvor jeg ikke får gå akkurat som jeg vil, jeg trenger at noen sier stopp. Slik som de sa det enne året.Men det vil de ikke nå.Så hva er vitsen med å si noe, når jeg vet at de ikke forholder seg til det. Har ringt til mental helse flere ganger, og de har nok reddet livet mitt flere ganger.
Avatar

sliten

juni 7 2015 - 17:03
Jepp. Skjønner det med drittlei! Men så bra at du har funnet denne siden,og har begynt å formulere dine behov! Heier på deg
Til forsiden