Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

skrive litt ikveld?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

skrive litt ikveld?

april 9 2012 - 23:08
Hei,

Jeg har det ikke så bra for øyeblikket og lurer på om det er noen som vil skrive litt her ikveld?
Kan skrive om problemer, negative og tanker, men også andre ting. Jeg føler meg ensom og sitter her og hører på musikk og drikker øl.
Savner å ha venner jeg kan være sammen med.

Det er bare å svare meg om du er i samme situasjon eller bare trenger noen å skrive med:)
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 9 2012 - 23:14
hei,
ja kjenner meg igjen der. tung dag i dag:-)
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 9 2012 - 23:21
Takk for svar:)
Fint at du kjenner deg igjen, men såklart ikke bra at du har en tung dag da...Hva er det som gjør det til en tung dag?
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 9 2012 - 23:32
slutt på en ferie jeg ikke ønsket, i morgen er det ny dag på jobb. grunnet omstendigheter rundt jobb sitter jeg alene (har hunden her) på hytten og familien min 1 time unna.
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 9 2012 - 23:38
Trives du i jobben din eller gruer du deg til en ny dag der?

Jeg har hatt en uke borte fra jobben nå pågrunn av depresjon og gruer meg til å starte igjen. Jeg er jo glad for å ha en jobb og tjene penger, men det er vanskelig å være positiv når man er deprimert..

Bra du har bikkja der da ihvertfall:)
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 9 2012 - 23:42
Kan ikke si jeg gruer meg,men jeg er veldig nærvøs for eventuelle overraskninger jeg kan risikere å få og har allerede forberedt meg på ca 100 forskjellige scenarioer allerede. sliter mye med angst og depresjoner og det gjør det til at ingen dager er like og utfordringene aldri lar vente på seg.

Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 9 2012 - 23:47
Jeg vet hva du mener, jeg gjør det samme selv. Ser problemer eller ting som kan skje og hvordan dette vil påvirke meg og jobben jeg gjør. Ingenting av det jeg har forestilt meg, har skjedd til nå, men jeg fortsetter å være i kriseberedskap..For meg er tankene min ofte min verste fiende og jeg greier ikke kontrollere det..

Hvor lenge har du vært i din nåværende jobb? Pågrunn av depresjon og problemer med tankene mine, sliter jeg med å holde på jobber. Det er flaut og innrømme, men det er nå sånn det er..
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 9 2012 - 23:55
har alltid flere engasjementer samtidig, som igjen gjør at det er fleksibelt, stor arbeidsmenge og mange forventninger. Jeg er en god skuespiller og stor i kjeften, noe som gjør at jeg kjemper meg igjennom dagen og er ikke lett å gjennomskue (tror jeg)

En kjent Engelskmann sa: De største bekymringene i mitt liv, var de det ikke ble noe av.

Det er litt sant men vanskelig å leve etter.
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 10 2012 - 00:00
Ja, det var et godt sitat!:)

Er det mest jobben som gjør at du føler deg deprimert og stressa eller er det andre faktorer også?

Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 10 2012 - 00:07
Nei, vel egentlig ikke.
Har alltid slitt, men de siste 20 årene har det blitt gradvis verre. som Psykriateren og psykolog sa: så er du en koplisert kar og slet med diagnoser, men jeg hadde flere, hehe. livet er mitt største problem, alltid det å være redd, alltid trist/deprimert, konstant utmattet og tappet for energi. Har i et annet forum kalt det god oppdragelse som gjør at jeg tar på masken og gjennomfører dagen. man sliter seg igjennom det som blir forventet og krevd av en.

Dennis Leary sa: Life sucks and then you die. ikke fullt så bra, men lit galgen humor skal man jo ha.

Da da, hvorfor har du en så dårlig tid?
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 10 2012 - 00:14
Jeg har det nok litt som deg , er veldig trøtt og utmattet hele tiden..Jeg vet hva problemene mine er, men føler at jeg ikke har energi og styrke nok til å ta tak i ting.

Jeg har vært deprimert siden jeg var 14, så hele mitt voksne liv har vært preget av depresjoner, vonde tanker og selvskading. Jeg begynte på medisin for ca 7 mnd siden og har hatt det så mye bedre, helt til sist uke da jeg nesten fikk sammenbrudd igjen. Jeg vet ikke riktig hvorfor, men jeg vet jo at jeg sliter enormt med selvtillit, negative tanker og bar det og fungere i hverdagen. Sånne ting tærer på i lengden...
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 10 2012 - 00:32
ja, det tærer på noe fryktelig.
Sliter selv med å se at det skal bli bedre og å lære å leve med problemene ønsker jeg ikke. Jeg vil bli kvitt dem:-) ganske naivt!

Driver du ennå med selvskading?
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 10 2012 - 00:42
Ja, det er utrolig slitsomt å ha det sånn..
Den siste uka har jeg drukket mye alkohol, det er det jeg pleier å gjøre når jeg er skikkelig deprimert. Vet jo at det ikke hjelper igrunn, men får ihvertfall litt pause fra negative tanker.

Jeg har brukt selvskading siden jeg var 14 og sist uke kuttet jeg meg selv igjen. Da hadde jeg hatt ett opphold på ca 1,5 år, som er det lengste jeg har gått uten å kutte meg..
Jge lurer ofte på om jeg noengang kan få et normalt liv, det er jo det jeg vil ha. Men det er jammen ikke lett når man har det sånn..
Avatar

Re: skrive litt ikveld?

april 10 2012 - 00:48
nei det er absolutt ikke lett.

La deg til som venn om du vil?
Til forsiden