Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sinnsyke smerter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sinnsyke smerter

mai 18 2014 - 23:58
nå har jeg så vondt at jeg vurderer å ringe legevakta for å be de gi meg sterke smertestillende, og finne ut hva som er vondt. hvorfor smertene er så store. og hva som er galt med meg.

kramper i magen, smerter så ille at jeg ikke klarer å stå oppreist. strekke meg ut. snakke. så kvalm at jeg holder på å kaste opp. så ille at jeg aller helst bare vil dø.

men jeg vet. legevakta kan ikke hjelpe meg med dette. ingen kan hjelpe meg med dette. ingen smertestillende i hele verden vil hjelpe meg med dette. så fremt ikke dosen er så stor at den tar livet av meg.

for dette er psykisk. angsten og depresjonen tar livet av meg snart. og jeg sitter her og får ikke gjort noe.

hvorfor skriver jeg dette? aner ikke. måtte bare få det ut.

unnskyld
Avatar

Hei.

mai 19 2014 - 00:51
Kom deg paa sykehus jente/til legen sier ikke dette for aa skremme, men for aa hjelpe.Det kan være blindtarmen feks og selv kan jeg referere til en gang jeg hadde det samme type smerte.Kjørte bil paa det tidspunktet og kjøpte meg en flaske sintron brus for aa bli kvitt kvalmen.Hjalp lite mot kvalmen og klarte saa komme meg hjem med bilen etter hvert for jeg hadde ogsaa veldig store smerter.Jeg tenkte dette gir seg etter hvert og saa jeg til meg selv at dette skulle jeg holde ut....holdt ut en time til da ringte jeg taxi og sykehus husker at jeg ikke kunne vente til taxien kom begynnte og gaa.Fikk vite at disse smertene var noe av det sterkeste ett menneske kunne føle.Det viste seg aa være en syste/svulst paa nyren (sjeldent tilfelle) den var kommet av ekstrem psykisk paakjenng/tvangslidelse/omsorgs annsvar osv.... muskelkramper kan være relatert til psykisk lidelse, men faa en ekspert vurdering og legesjekk.

Nei dette gaar bra men oppsøk helsevesenet min venn ok?

Jeg tror du har sterke m.kramper som kan oppstaa ved psykisk paakjenning over tid.Selv har jeg opplevd kramper saa sterke at jeg la meg ned paa gulvet og ikke kom jeg meg opp igjen paa fem seks timer dette kunne inntreffe naar jeg satt paa toalettet ogsaa.

Ta kontakt med helsevesenet da faar du smertelindring og hjelp.......ta vare paa deg selv!
Snakk med foreldre eller noen som staar deg nær om dette har du ikke det kan du snakke med feks meg.....lykke til min venn.
Avatar

hei

mai 19 2014 - 01:30
takk for at du viser tat du bryr deg. men det er nok ikke så ille. smertene har jeg kjent mange ganger før. det er er psykisk er bare at jeg har det så vondt med meg selv. at det slår ut fysisk. det kommer og går litt. men går over til slutt. jeg kjenner disse smertene, og ikke en gang 40 paracet kan dempe disse smertene (joda. har nok desverre prøvd det også noen ganger). men tusen takk for at du bryr deg :)
Til forsiden