Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

selvmordstanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

selvmordstanker

sep 3 2013 - 23:57
Alt ser håpløst ut. Jeg skammer meg. . Har en snill mann og to små barn. . Og jeg tenker på å avslutte mitt liv. I 4 uker har jeg tenkt og grått om hverandre, har snakket litt med mannen min om det. . I dag ble vi enige om at han skal flytte. . Utad har jeg maske på æ. Ikke engang min bestevenn vet at jeg sliter. .
Avatar

Selvmordstanker

sep 4 2013 - 18:50
Hei!

Hvis du føler for det så send oss en melding på Sidetmedord.no, så kan vi snakke litt sammen.

Hilsen
Administrator
Avatar

be om hjelp..

sep 11 2013 - 20:41
De fleste har selvmodstanker innimmellom,men de færeste går så langt til å gjøre det..Det krever mye mot å ta livet av seg,det er en vanskelig og frustrende situasjon å være i.. Det er ofte en lang prosesss, begynner med tankene,så planlegger man og så tilrettelegger og tar et valg. hjelper å sette ord på det og prate om det. Jeg prøver å lage en liste om fordeler og ulemper ved å velge å leve,hvorfor vil jeg dø? Er det verdt det,hvemskader jeg ved å gjøre det? Hvor egoitisk og kald klarer jeg å være?Valget om å ta livet av seg hadde vært så mye lettere om jeg ikke hadde en sønn og en søster jeg var glad i,uten dem..er veien lett. Men jeg kan ikke så lenge de lever,så jeg holder ut. Det forblir med fantaisene om hvordan og når. Enten så velger man livet og gjør det beste ut av det eller gir opp og valget er kun ditt eget..
Avatar

Vært der

sep 16 2013 - 00:23
I forbinnelse med det.... Det kan føles som er permanent løsning men din permanente løsning går ut over de som er glade i deg... Kansje du ikke føler noen er glad i deg,men alle har noen.....

Det som ble vendepungtet for miine suisid forsøk var å bli den som ble i gjen.... Sitte med alle spørsmålenedålige samvittigheten Kort sakt alle sprsmålene som jeg aldrig noen sinne får svar på....
Hun mente det ikke fantes noen som kom til å merke noen forsjel....
Og jeg tenker fortsatt på tingene i perioder og det var i 08....

Så søkhjelp menesker er ikke skapt for å takle slike tanker alene og slike tanker er bunnløst vonde
Til forsiden