Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

seksuelle overgrep /incest

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

seksuelle overgrep /incest

jan 25 2020 - 22:45
Jeg har opplevd incest og jeg vil gjerne dele litt av min historie.

Når jeg var 17 år gammel ble jeg utsatt for overgrep av min far. Jeg trodde at det skulle bare bli den ene gangen , men det jeg opplevde overgrep i over 2 år.

han runken foran meg og sprutet meg i ansiktet. Jeg husker meg fikk sæd i håret. Dette skjedde i min egen seng.

Så en annen gang dro han av meg trusa og holdt meg nede i bakken og tok noen fingrer inn i meg. Når jeg skulle på jobb neste dag så klarte jeg ikke gå skikkelig. Jeg måtte på på en rare måte.

Så ble jeg også befølt , han kom naken in på rommet mitt og en gang våknet jeg at han var på rommet mitt og strøk meg i ansiktet.

Overgrepene skjedde når hun som var min stemor var ute. Så når jeg viste hun skulle reise vekk kjente jeg på en så store redsel at den ikke kan beskrives.

Når jeg hadde lagt meg og så på pcen i sengen klarte jeg aldri å slappe av fordi jeg var livredd for hva han kom til å gjøre denne kvelden. Og når han hadde gjort ting med meg så klarte jeg nesten ikke bevege meg i sengen fordi jeg var livredd for at han skulle komme inn igjen.

Så jeg opplevde maaaaaaange overgrep i løpet av 2 år og noen måneder.
Jeg anmeldte han , men han nektet for alt. Saken ble henlagt.

Den dag i dag sliter jeg litt med flashpack , depresjon.


Jeg sliter med store søvnvansker som jeg har gjort i 6 år. Jeg føler meg aldri trøtt. Jeg sliter med blæren at jeg lekker tiss. Jeg får problem med blæren bare om natten når jeg ligger i sengen. Har prøvd å ligge i sengen om morgningen men da reagere ikke blæren.

Det var litt av min grusomme historie . Jeg kunne skrevet mer. ,men da hadde det blitt veldig langt.


Avatar

Hei

jan 26 2020 - 00:48
Jeg beklager så meget over det som har skjedd deg, ingen skal oppleve dette overgrepet, hvertfall ikke fra et familiemedlem.

Du er en veldig sterk person som klarer å dele din historie, jeg ønsker deg alt godt videre i livet og håper at din far får den straffen han fortjener.

Jeg håper også at du er trygg nå, og har det bra.

Husk at du er spesiell, sterk, god og en fantastisk person <3
Avatar

svar

jan 26 2020 - 16:59
ja Jeg er trygge nå .. det er jeg glad for. Tusen takk <3
Til forsiden