Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

savnet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

savnet

okt 5 2019 - 01:20

savnet om forståelse
savnet gi omsorg
savnet om kjærlighet
savnet om tillit
savnet om stole på
savnet om trygghet
savnet om respekt

Avatar

Takk for fine ord! :-)

okt 10 2019 - 15:07
Forståelse - for å få forståelse fra andre så må man åpne seg opp og fortelle om hvordan man har det. Man kan tenke at "de andre rundt meg bør seg hvordan jeg har det", men det er ikke sikkert.

Omsorg - Å gi omsorg og å få omsorg kan være krevende for begge parter. For å få må man være mottakelig og åpen for dette. For å ha noen rundt seg som kan gi bør man ha gode relasjoner til familie, venner, kjæreste.

Kjærlighet - Er en vanskelig ting. Har man det ikke så føler man seg tom og alene. Alle bør få kjærlighet!

Tillit - Det tar tid å bygge opp tillit. Prøv å benytte de du allerede har rundt deg for å få hjelp. Å bare ha noen å prate med gjør dagen bedre! :-)

Stole på - Hva man deler og ikke deler med de man er i relasjon med er viktig for noen. Noen er redd for at ting blir fortalt videre. Finn de du kan stole på og å dele det du sitter inne med. Som plager deg og som er lettere å bære i sammen med noen.

Trygghet - I Norge, verdens beste og lykkeligste land er det så mange som ikke føler trygghet. Man må akseptere visse deler av livet og å kjempe for å bedre andre deler av livet. Man kan ikke ha kontroll på alt som skjer, men å gjøre sitt beste for å få trygghet i livet økonomisk, relasjoner, osv. betyr at man må være villig til å bygge opp tillit til andre og å dele det man tenker og har utfordringer med.

Respekt - Alle har en historie, erfaringer som vi ikke kjenner til. De vi ser sliter, de som har suksess, de som lever et A4 liv - alle har sin historie og å repsektere hverandre er det beste vi kan gjøre når vi møtes for å bli bedre kjent med hverandre. Dette er alfa og omega.
Til forsiden