Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

reunion

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

reunion

sep 28 2012 - 22:00
hei! fikk vite for ikke så lenge siden at det er planlagt en reunion blant folka som gikk i klassen min på ungdomsskolen. jeg har hatt veldig lite kontakt med de siden jeg sluttet der for ca 4 år siden. eineste jeg har hatt kontakt med er litt hun som var bestevenninne min, også noen få som jeg har jobbet litt med. men ellers så har jeg ikke hatt kontakt med noen av de. så er veldig usikker på om jeg skal dra, eller bare droppe det. er livredd for at jeg bare blir sittende der, mens alle andre har det gøy, for det er alltid slik det har vært...
hva synes du jeg burde gjort?
Avatar

Re: reunion

sep 28 2012 - 23:19
Jeg har tenkt litt på om det samme kommer til å skje meg en gang.
Er det noen andre der enn bestevenninnen din som du hadde god kontakt med?
Gjør det som føles best for deg.
Avatar

Re: reunion

sep 28 2012 - 23:54
jeg har omtrent ikke snakket med noen av de jeg gikk i klasse med siden vi sluttet. og hun som VAR min bestevenn snakker jeg nesten ikke med lengre heller. så nei. har ikke noen god kontakt med noen av de. jeg flyttet, for å komme meg vekk fra de.

på avsluttningsdagen så dro jeg hjem når det var ferdig, også snakker lillesøstera til ei i fra klassen min med meg via facebook, og spør hvorfor jeg ikke er på klassefesten, og jeg spør hvilken klassefest, da har det vist seg at omtrent alle sammen hadde dratt et sted for å feste, noe jeg aldri hadde fått hørt noe om eller noen ting. og da ble jeg veldig skuffet.
Avatar

Re: reunion

sep 29 2012 - 01:08
Reunion har jeg fryktet lenge også.. Jeg har heller ikke hatt kontakt med noen av dem, så om jeg hadde fått innbydelse idag, hadde jeg neppe dratt. For ett par år siden satt jeg og en gammel klassekamerat å snakket om å arrangere en reunion. Det kunne jeg gjort. Da hadde jeg følt meg mye tryggere, om jeg hadde fått styre kvelden og fått bidratt og holdt meg opptatt, så hadde jeg slupper unna pinlige samtaler med folk jeg egentlig ikke har noe å snakke med om..
Det er ikke lett! Selv om alkohol ikke er løsningen på problemene, er det ofte det de andre tyr til også på sånne sammenkomster. Man trenger ikke å ha angst for å synes at en reunion kan være litt vanskelig.. :)
Avatar

Re: reunion

sep 29 2012 - 20:00
Mitt forslag er : DROPP DET!.

med mindre du er kjempe usikker på om du faktisk har kontakt eller noe tilfelles med de du gikk i klassen med...Uups..

Til forsiden