Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

redd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

redd

jan 17 2018 - 21:28
God kveld.

Jeg er ei jente på 27 år bosatt i Skien sammen med samboer.
Sammen har vi ei datter på snart tre år, som ble hentet av barnevernet for snart tre år siden.

Jeg har i over flere år slitt med angst, og med depresjoner. Å etter at datteren min ble tatt fra meg, har ting falt ned igjen til bunn.

Nå er jeg så langt nede at jeg sliter med og sove om nettene, jeg har klart og sove til sammen tre timer på tre døgn. En time i døgnet ca , og det er ikke bra i lengden.

Jeg var hos legevakt i går den 16 januar og fortalte alt at jeg ikke orket og leve lenger og at jeg kom til og kutte meg selv igjen, men er pga datteren min at jeg ikke har klart og ta livet mitt..Ikke riktig enda.

følger meg så alene i denne store verden nå :(
Avatar

Re: redd

jan 17 2018 - 23:30
Er når jeg hører situasjoner som din, at jeg ønsker jeg kunne grodd vinger og flydd for å gi deg en klem. Hva kan jeg egentlig helpe deg med herifra? Muntre deg opp, gi deg håp? Egentlig ønsker jeg at du skal få noen hyggelige opplevelser fremmover, fordi livet kan også gi, ikke bare ta. Bare si ifra om du vil ha noen å snakke med
Avatar

Re: redd

jan 18 2018 - 08:44
Du det hørtes ikke bra ut i det hele tatt, men det er som det sies over muligheter for gode tider
Avatar

Re: redd

jan 18 2018 - 11:20
Når enn har opplevd negative og kjipe ting i alle pr og når alt det negative overgår alt det positivet er det ikke lett og se på de små tingene i det store bildet
Til forsiden