Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

redd...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

redd...

april 13 2015 - 23:11
Idag sitter jeg på stugulvet under vinduet. Lysene dempet å tv'n på. Barna sover, samboern på jobb.
Jeg er redd. Redd for at eksen til mamma skal komme. Han som banket meg i 5 år. Banket meg for ingenting. Banket meg for at jeg ikke ville spise, banket meg for at jeg ikke gjorde leksene, banket meg for at jeg kom 5 min forseint inn døra. Hører bilene kjøre forbi, er det han? Har han funnet meg? Biler sakker farten - å nei. Tørr ikke reise meg for å se. Hva om det er han som leiter å ser meg reise meg??
Avatar

Jeg er også redd!

april 16 2015 - 14:03
jeg er også redd. Klarer ikke holde fokus, hver gang jeg er i byen lurer jeg på om jeg kommer til å møte på min ex-kjæreste om han kommer til å slå meg rett ned midt i byen eller om han kommer til å knipe et kraftig grep rundt hånden min å dra meg inn i et smug og slå meg helseløs eller verre... Jeg hater å være redd, jeg skal jo være tøff ikke redd :( jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det... jeg vil ikke til byen!
Avatar

Re: redd...

april 30 2015 - 22:52
Hjelper det med trygghets-alarm ? Finnes det ikke app.er til mobil ? Vondt at dere må ha det slik !
Avatar

på bedringens vei

mai 4 2015 - 22:05
En trygghetsalarm hjelper nok på ja :) Usikker på den appen gitt, men har fått slik lenke om du skjønner :) hjelper mye på det og :)
Heldigvis så er jeg på bedringens vei etter lange samtaler med legen min :) ANBEFALES!
Til forsiden