Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

psykose

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

psykose

mars 9 2022 - 21:34
Jeg ble fortalt i en psykolog time en gang at jeg ikke hadde psykose, og det satte jeg utrolig pris på, og jeg er så glad for det den dag i dag!!

men nå mener alle jeg har psykose og jeg liker det ikke, jeg har bare litt andre meninger og kanskje litt rare ting jeg tror på, men om jeg forteller det til noen vil de stappe i meg mere medisiner eller avvise meg på riksen, så jeg holder det hemmelig,

Jeg er ikke syk. jeg har ikke psykose. og hvertfall ikke paranoid schizofreni!! som er en diagnose jeg har fått.

lurer egt om det er noen der ute som har opplevd det samme? hadde også bare veldig lyst til å dele tankene mine med noen, skape en samtale.
Avatar

Re: psykose

mars 10 2022 - 00:33
Har du hatt kontakt med Pasientombudet? Uansett er det behandlerne som har bevisbyrden dersom de mener du er psykotisk.
Avatar

Re: psykose

mars 10 2022 - 19:15
har aldri hørt om faktisk! men tror ikke det er noe lurt å skape masse greier rundt det nå, hverfall ikke når jeg må oppføre meg for riksen haha men takk likevell! :)
Avatar

Re: psykose

mars 10 2022 - 19:49
Hvor har du det fra at du må "oppføre deg for riksen"? Har ingen fortalt deg at nettopp slikt skuespill _i seg selv_ kan oppfattes som symptomer på psykose? Dessuten kan du risikere at du ikke får riktig behanding.
Avatar

Re: psykose

mars 10 2022 - 23:39
jeg vet akkurat hvilken behandling jeg trenger, og får å få den må jeg være stabil haha! det er ingen som oppfatter meg som om jeg har psykose fordi jeg ikke har det???
Til forsiden