Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

psykomotorisk fysioterapi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

psykomotorisk fysioterapi

juli 23 2013 - 12:56
Har min første time med psykomotorisk fysioterapi etter ferien. Noen som har mottatt psykomotorisk fysioterapi og har noen erfaringer derfra? De beskrivelsene som er på nettet er så vage.
Avatar

Jepp :)

juli 23 2013 - 17:59
Jeg går fast til psyk.fys og har gjort det siden jul, har sommerferie nå, men ellers har det vært fast annenhver uke, noen ganger hver.

Nå vet ikke jeg hva som er problemet ditt, men et av mine var det at jeg slet med fysisk kontakt og det å åpne meg. Satt hele tiden med armene i kryss og var lukka.
Terapauten har enda bare vært nær meg en gang etter første timen, da hu spurte om hu kunne ta på knærne mine og jeg brast ut i gråt. Hu har vært kjempeflink og gått rolig fram.

Vi starta bare med å trille ball til hverandre mens vi satt på gulvet, etterhvert kasta og spratt vi ballen. Så gikk vi over til å stå og etterhvert stå på forskjellige måter. Nå i det siste har vi lagt til at jeg sitter på en sånn diger ball så jeg må sitte med beina utover samtidig som vi kaster en stor ball som jeg må ta i mot med begge hender. Dermed har hu etter et helvt år fått meg til å være mye mer åpen, så sist gang nå så tok hun faktisk på hendene mine og sammenligna styrken i håndledda mine (det er litt forskjell grunnet et brudd for 3 år siden) Hu tok også og klemte på flere steder oppover armen for å sjekke ett eller annet :P Det gikk faktisk sånn nogen lunde greit, så det gjelder å ta seg tid og ikke gå for fort fram.


Vet ikke om dette var svar bra nok, men det er hvertfall dette jeg har gjort når jeg har vært til psykomotorisk fysioterapi :)
Til forsiden