Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

psykologen vil friskmelde meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

psykologen vil friskmelde meg

mars 31 2015 - 22:32
Jeg har vært til behandling hos en psykolog i dps i ett år nå.

Flere gangen har hun snakket om å friskmelde meg. Flere ganger skjer det noe i livet mitt som gjør at jeg føler at jeg alltid har behov for å snakke med noen.

Nå sist uke snakket hun igjen om å avslutte behandling. Har også vært på cosp kurs i fjor høst. Men de siste tre kveldene har jeg kranglet med datteren min hver kveld, og jeg føler meg som en elendig og mislykket mamma.

Jeg har godtatt at jeg sannsynligvis kommer til å slite med depresjon hele livet mitt, og føler ikke at jeg er trygg nok til å friskmeldes.

Jeg har prøvd å si dette til psykologen, men hun sier at det er pga systemet det er slik.

Jeg har flere selvmordsforsøk bak meg.

Beklager rotete innlegg, men jeg håper dere kan gi meg råd, selv om jeg ikke greier å samle tankene mine nå.
Avatar

Fastlege

april 1 2015 - 17:42
Dersom du virkelig trenger psykolog, og har forsøkt å ta livet ditt, skjønner sikkert legen din dette og kan la deg fortsette hos psykologen. Psykolog er for folk som trenger det, så bare stå på og argumenter for at du skal få fortsette å få terapi.
Mvh
AM
Avatar

Re: psykologen vil friskmelde meg

april 3 2015 - 00:09
SKIFT. PSYKOLOG. NÅ.
Og om fastlegen ikke vil henvise deg, skaff ny fastlege. Søk opp alternativer på www.legelisten.no før du bestemmer deg, er det lettere å vite hvem man velger.

Min lege er verdens beste, og hun er en medspiller, ikke en motspiller. Hun skaffet meg en alle tiders psykolog - jeg vet ikke om terapien hjelper enda, men han er i alle fall en snill kar, og det betyr mye.

Skifte kan gjøres på nett og du kan gjøre det NÅ. Ikke vent.
Avatar

Fastlegen

april 4 2015 - 18:50
Som flere her er inne på, så ville jeg helt klart rådført meg med fastlegen. Selv har jeg vært alt for dårlig til å bruke fastlegen min ettersom jeg har kommet innenfor psykatri-behandling, men fastlegen har et ansvar som jeg glemmer litt bort selv. Fastlegen skal kunne hjelpe deg med dette her, og ev henvise deg til en annen psykolog, ev til privatpraktiserende psykolog. Det er nok ikke lett å bare skifte psykolog innenfor DPS, men jeg vil tro fastlegen din kan hjelpe deg. I tillegg så kan faktisk rådgivere hos NAV legge et trykk på behandlere og andre.
Det er ingen god følelse å bli "friskmeldt" uten at man føler seg klar for det. Det blir nok litt anderledes, men jeg har vært i situasjoner der jeg har blitt vurdert utskrevet fra sykehusinnleggelser før jeg har følt meg klar for å "komme ut igjen" - og det er vondt, det er utrygt og skummelt.
Avatar

Re: psykologen vil friskmelde meg

april 28 2015 - 21:05
takker for alle svar
Til forsiden