Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

psykiske team i kommunene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

psykiske team i kommunene

aug 8 2008 - 20:55
Det er jo flott det etterhvert er blitt psyk.team i hver kommune og ikke minst dagsentre er kjempeviktig og flott...men
Det kan være en uhelidig ting også....det at de ansatte iblant mener de er kompetente til samtaler med brukere og at det de mener og sier er det riktige. Har selv hatt ei jeg kom så godt overens med, men så skjedde det noe med vedkommende om det er på grunn av noen kurs hun gikk eller hva.. aner jeg ikke...men hun er flink til å si små antydninger..
som desverre gjør at jeg blir kjempedeprimert i etterkant og sliter så ille. Så det er kan være en bakdel med dette. Jeg mener det burde vært en psykolog ansatt i hver kommune i tilegg til disse som kun er f. eks psykiatriske hjelpepleiere.
Avatar

Re: psykiske team i kommunene

jan 8 2009 - 19:15
Burde det kanskje ikke heller vært bare helt vanlige medmennesker ansatt? Hva er det disse med psykiatrisk utdannelse, enten de er hjelpepleiere, sykepleiere, psykologer eller psykiatere, forstår så veldig mye bedre enn det et helt vanlig medmenneske uten spesiell utdannelse forstår?
Avatar

Re: psykiske team i kommunene

jan 8 2009 - 23:11
det er ikke alltid lett og prate med noen som er rent boklærte.de må også være noen medmennesker som har sympati og empati.og de har ikke rett alltid,for det er vi som sitter med erfaringene.det er vi som vet best hvordan det er og være oss.vi trenger bare hjelp til og finne de rette ordene.for så og få den rette hjelpen til og finne de rette medisinene eller behandlingen.det er slitsomt og måtte skifte behandler.for da må man starte på nytt igjen.det og måtte fortelle den samme historien om og om igjen er like slitsomt som og løpe grethe waits løpet
Avatar

Re: psykiske team i kommunene

des 25 2009 - 21:17
Skulle nesten tro vi var i samme båt, for noe lignende har skjedd meg her jeg bor. Jeg ble vettaskremt over en plutselig dominant oppførsel frå pleieren i kommunen. Mulig ho mistrudde meg, hvem vet, men det er ikke ho som skal avgjere hva som har hendt med me eller ikke. Føler at de ikke bør ha samtaler som i kommuna her, for det er inga psykologtjenesta.Skjønner ikke disse ansatta hva det gjer med oss med en slik oppførsle? Mange av oss slit da nok frå før. Viktig emne som bør få mer fokus.
Til forsiden