Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ønsker kontakt med likesinnet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ønsker kontakt med likesinnet

feb 2 2015 - 13:29
Hei
Jeg er en ung gutt på 27 som enda ikke har kunne blotte sin identitet, verken for venner eller familie. Jeg er ganske utenfor og har ingen jeg kan slappe av med.
Problemet er vel jeg tenner på gutter og da er homofil, dette er ikke alltid godtatt og absolutt ikke et tema jeg kan prate høyt om.
Er det flere som har det litt som meg? bor på en liten plass i Kristiansand så jeg må skjule meg litt for mye føler jeg :(
Avatar

Re: ønsker kontakt med likesinnet

feb 4 2015 - 18:09
haha. du må skjule deg! hvorfor kan du ikke? er det noen som bestemmer over deg? reis til utlandet og kos deg viss du ikke kan her. nei men Kristiansand suger vell. faen ikke noe gøy syntes jeg.
Avatar

Re: ønsker kontakt med likesinnet

feb 20 2015 - 18:46
Jeg ser at Mental Helse Ungdom har et lokallag i Kristansand. https://nb-no.facebook.com/MentalHelseUngdomKristiansand Du kan jo ta en tur dit kanskje?

I vårt lokallag i (Mental Helse Ungdom Bergen) kan man ihvertfall senke skuldrene og være seg selv. I årenes løp har det vært mange innom med din legning på treffstedet vårt. I perioder har vi uavhengig av legning tatt turen i felleskap bort til det lokale utestedet for homofile her i byen for å ta noen øl (etter stengetid på treffstedet såklart), prate og ha det hyggelig i hverandres felleskap. Seksuell legning er ikke noe man løfter et øyenbryn over her omkring :) Man blir akseptert for den man er.

Det er noe av det jeg liker best med treffstedet vårt og lignende miljøer for folk med psyksike helseutfordringer. Det er ikke noen som ser rart på en hvis man er litt utenfor allfarvei av hva gjelder resten av samfunnet. Jeg blir akseptert for den raringen jeg er hehe, og det føles bra :)
Avatar

Hei

mai 27 2015 - 00:42
Jeg vil bare si en ting til deg! Du må gi F i hva folk mener og tror om deg. Er vanskelig men må bare gjøres. Man skal ikke måtte leve et liv der man må skjule den man er. Er din velferd som er det viktigste så lenge det ikke går utover andres. Det burde være like lett og normalt å leve uavhengig legning, farge på hud og religion. Må gjøre det som er best for deg og ikke tenke på å måtte leve etter "normalen". De som er glad i deg er like glad i deg uansett legning!

Reise bort for å kunne smake på livet du egentlig ønsker å leve vil bare forskyve problemet. Løser ingen ting på lang sikt. Fortell dine nærmeste så vil ting løsne skal du se.

Avatar

hei

mai 27 2015 - 06:36
Man lever bare en gang.så nyt livet som du vil..
Gi f ... i andres meninger.
Til forsiden