Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

noen som vil bli kjent ?? prate sammen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

noen som vil bli kjent ?? prate sammen?

aug 30 2012 - 21:26
Jeg er en jente på 17 år. er barnevernsbarn. jeg går igjen en veldig tøff tid nå.. og har ikke venner.. jeg er 100% ærlig og til og stole på.. jeg kan prates med om alt. og vil GJERNE hjelpe andre som sliter.. Jeg har en hest. jeg driver mye med, går på skole. og bor på en barnevernsinstusisjon. Har opplevd MYE dritt i livet. alt fra mobbing, til slag, til misbruk.og vært igjen det meste av systemet i norge. så kan mye om helsevesnet og barnvernet i Norge osv.. så vil gjerne svare på det jeg kan om noen lurer :)
Noen som vil bli kjent?
Avatar

Re: noen som vil bli kjent ?? prate sammen?

aug 30 2012 - 22:25
Gjerne :)
Avatar

Re: noen som vil bli kjent ?? prate sammen?

aug 30 2012 - 22:59
alle kan legge meg til. også kan dere sende meg en melding :) jeg er ikke her inne så mye. men vi kan alltid finne ut av det og prate sammen :) så bare legge meg til og sende meg mld.. har godtatt dere som har lagt meg til. så er bare og sende meg mld :) evnt hvordan dere vil ha kontakt.. :) skal prøve være her inne litt oftere :) men har andre muligheter til og prate enn her også:) dere bestemmer :)
Til forsiden