Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

:(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

:(

mars 8 2012 - 13:41
Idag er eg sint, sur, irritert, oppgitt, forbanna, såret og lei meg...
Jeg kjenner jeg for nå kan gjøre noe galt, kjenner det bobler på innsiden av meg, der kroppen og hodet higer etter å gjøre noe, ta igjen på en måte.. det er så sterkt, at jeg bare vil sitte meg ned og grine.. Det var liksom ikke dette jeg ønska denne dagen, eller noen så helst dag.. jeg merker at det er så sterkt, at jeg er redd jeg er forsvak til å holde igjen, for å ikke gjøre noe dumt.. jeg kjenner jeg virkelig må jobbe, men samtidig vil jeg bare slippe meg løs og bare gjøre det.. bli ferdig med det.. men da vet jeg det blir så uendelig mye verre etterpå... og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre... for nå, akkurat nå... kjenner jeg.virkelig hate vokse i meg... når det mennesket av en mor jeg har, plutselig idag, skriver til meg... også er det bare sårendes og lese det som står der... vondt... skulle bare ha sletta meldingen, men jeg klarte ikke... skulle aldri ha lest.den..., ja.. jeg er tydligvis lite verd... jeg betyr ingenting... så jeg kan igrunnen egentlig bare si farvell..

Jeg forstår ikke hva hun vil med meg, akkurat nå.. noen sinne...
Hun kan bare ødlegge og det fint klarte det mennesket idag...
Jeg gir opp...
Avatar

Re: :(

mars 8 2012 - 16:44
Dette er 1 melding fra 1 menneske. Så mye makt kan du ikke legge i andres hender.

Å føle seg lite verdt er ganske kjent og jeg tror nok fler av oss er der. Det kan være ekstra ille å høre eller lese noe sårende fra en som man kjenner. Uansett er det bare negativitet fra kun én person.

Velg heller å ha fokus på det gode som kommer til deg uansett hvor det kommer fra.
I mitt syn så er én positiv person i livet verdt mer enn 1000 negative.
Avatar

Re: :(

mars 8 2012 - 17:30
Jeg har en person i livet, som betyr uendelig mye for meg.. og hun er god og ha.. på alle måter...

Men det er ikke noe kjekt, når min mor ska plutselig få for seg og rakke meg ned nå, igjen, nå vi ellers over lang tid ikke har hatt kontakt, fordi jeg ikke orker det mennesket... når hun bare er vond... og så skriver hun en melding, og har ingenting fint å si... det er ekstra vondt syns jeg, når det er min mor som faktisk driver på sånn... og det er ikke lett og ta mot det, når jeg samt er langt nede fra før av... hun uner meg ikke noe godt, og bare og ignorere det, er ikke lett heller.. jeg tar alt som hun sier, veldig innpå meg... og nå er min dag, faktisk ikke noe god i det heletatt... den starta noen lunde bra, men hun ødla dagen enda mer ved og sende meg den meldingen... hun vil meg tydligvis vondt, og det klarer hun faktisk med glans.. og jeg vet ikke.. men det er vanskelig...
Avatar

Re: :(

mars 9 2012 - 00:08
Det skal ikke være lett vet du. Ville tatt bort hele utfordringen.

Kjenner godt til hvordan en kan få negativitet fra familie. Opplevd det opp igjennom de fleste av mine leveår. Av en eller annen grunn virker det som at det har gått opp et lite lys for dem nå at jeg ikke er interessert i dem lenger og da har alt endret seg. For meg er toget gått så de vil fortsatt ha status som noen folk jeg kjenner bare.

Hva en gjør ting til er jo opptil en selv. Jeg synes dog ikke at en må la noen få for mye makt over seg. I så tilfelle er det noe uforløst en trenger å jobbe med innad i seg selv. Når en mister mer dette grepet som holder en fast så er det mye som ikke vil bety noe lenger og en kan bli friere. Jeg kjenner ikke til hvordan en får det til, men jeg har laget meg en vei rent teoretisk og jeg tror absolutt at det er mulig. Har også opplevelser som kan minne om dette selv om det var grunnet fortrengelse.
Til forsiden