Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

???

sep 4 2019 - 12:39
Hva er vitsen med å være i livet? Alt er bare jævlig. Bare dårlige nyheter. Om det er familien, penger eller ting som går i stykker hele tiden. Helse går bare nedover. Bekymringer om alt.Har mindre og mindre ønske om å leve.
Avatar

Re: ???

sep 6 2019 - 03:38
Nei, livet ekke lett store deler av tiden.

Men er det nå jeg skal være sånn motbydelig optimistisk og si at når du har nådd bånn, så går det bare framover eller oppover igjen?

Det ekke bare bare å se ting positivt hele tiden men. Fult forståelig.

Men del en hardhet? Så blir den mindre hard
Avatar

Re: ???

sep 6 2019 - 10:47
Enig

Menne penger er ikke nor problem. Det er det eneste norge som et land bryr seg om :-))) jeg har 900 000 på konto og har fått det meste gjennom uføretrygd, men det er tydeligvis at jegg ikke trenger penger men ingen forstår. I er flink å spare som bankene sier. I gjør bankene stolt

Jg har sendt melding til nav men dem kommer bare med at jeg har rett på ďette pengene eller at jrg da må ta kontakt med dem gjennom å ringe Men i ringer aldri for er ikke flink å snakke i tlf

Javell så har i rett på pengene. Menne var det bare penger trengte?

I nådde bånden for lengst men har følt det bare går lengre og lengre ned og det er liksom ingenting jeg kan gjøre. Alt jeg kan er å vente (((på døden:---)))) for ikke alle fortjente livet, men det kan være noe i det. For er noe å lære med det å komme dypt nok til noe at da vil man forstå noe man aldri før har forstått.

Til forsiden