Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

no er det nok

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

no er det nok

mars 4 2012 - 22:31
no kjenner eg att eg begynner å bli rimlig fortvilt og snart bobbler det totalt over, med denne familien min på min mor si side! korfor skal enkelte gjøre alt så forbanna surt! eg kommer til å eksplodere snart! om noen månder er det en stor dag som kommer, og enkelte må klare å ødlegge så inni H*****... no merker eg att snart er nok nok, og mer enn nok!
Avatar

Re: no er det nok

mars 5 2012 - 00:02
Det jeg har funnet ut,det er sånt man ikke tenker på som ung fordi famlie skal liksom holde sammen sier dem,vell ikke bare meg men flere med meg i voksen alder har skjønt uansett hvor nært en familiemedlem er å en ikke kommer overens så trenger man ikke holde/ha kontakt med dette mennesket,det finnes ingen lover som sier man må fordi man er i familie,jeg å flere jeg kjenner har det så fredeligt å fint uten dem i familien som ødelegger for oss.Ha god samvittighet når du kutter kontakten med dem som ikke er værdt å holde kontakten med.En tiger forandrer ikke striper har jeg lært;)Lykke til;)
Avatar

Re: no er det nok

mars 5 2012 - 02:27
Bånd mellom mennesker er alltid en vanskelig affære. Og gjerne spesielt sådan dersom du har kontakt med noen som drar med andre konfliktfylte relasjoner.

Familie kan en ikke velge, men en kan velge på hvilket nivå en skal ha kontakt. Her er det bare en selv som kan sette grenser.
Venner er enklere for her kan en velge. Vi er nok ikke flinke nok til å sette grenser for de vi kjenner og altfor flinke til å sette grenser for de vi ikke kjenner. Det gjør at det blir mye unødig friksjon.

Det er mye gode mennesker en aldri møter fordi en setter opp sterkere barrikader når en er der ute. Opplever det stadig selv å trenge igjennom til noen som i utgangspunktet trodde en var noe helt annet enn det en er. En lærer også mye om seg selv ved å observere andre og samtale med dem.


En kan vel si at ethvert menneske viser deg hvor dem står i forhold til deg. Du har en del du skulle sagt i dette så dersom du gir noen en mulighet til å vise seg fra sin beste side er det mer sannsynlig. Det er på generelt grunnlag. Det finnes tilfeller hvor det ikke er håp også.
Avatar

Re: no er det nok

mars 5 2012 - 11:28
det er bare det att eg blir blandet inn i noe som eg ikke har noen ting med å gjøre i det heletatt! dette er en konflikt mellom to mennesker, og når den ene personen då må blandet meg og mitt inni dette, og då kjenner eg att eg blir forbanna! når det ska gå utover meg og.. denne personen har eg i utgangspunktet veldig lite kontakt med pga enkelte ting, men eg syns det er så forbanna.. jaa.. når eg skal bli dradd inn midt i mellom noe som overhodet ikke er mitt og noe eg ikke har med å gjøre med! og dette mennesket beklager seg over andre pga sånn og sånn, og på en måte "henger meg ut"... eg har jo valgt og ikke ha noe kontakt sånn, men det er ikke til å ungå heller!
Til forsiden