Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

nevorpsykolog/nevrolog

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

nevorpsykolog/nevrolog

des 29 2013 - 22:00
Hei! jeg har så lenge jeg kan huske, slitt med tics, da spessielt i ansiketet. jeg hater det, og har altid gjort det. sånn type hatet og aldri akseptert og godtatt det. jeg har også blitt mobbet for det. ettersom det er i ansiktet, så har jeg ikke noen muligheter til å skjule det heller. har det også litt ellers i kroppen, og motorisk. men har klart å skjult det veldig godt, og ingen vet det. men i ansiktet klarer jeg ikke å skjule det. men det er ikke bare ticsen som er problemet, også depresjon, angst, personlighetsforstyrrelse, samt veldig til vansker på skolen med å lære og konsentrarajonen og slikt. jeg går til behandling på DPS, og det har vært litt snakk om ticsene og slike andre vansker den siste tiden, som konsentrasjon og lærevanskene. og slik jeg har beskrevet det, så er det utrolig at ingen har gjort noe med det, og prøvd å funnet ut hva som er galt. men det har altså aldri skjedd. så behandleren min snakket om nevropsykolog. hun snakket med teamet sitt på DPS, om hva de trudde, hvor også den nevropsykologen var og sa sitt. og det ble bestemt at jeg blir sendt til nevrologisk undersøkelse først. for å sjekke slike ting. og jeg godtok det.

nå er jeg veldig skeptisk. og gruer meg veldig mye til det. jeg har så mange spørsmål men tørr ikke å spørre noen om de. har vell egentlig bestemt meg for bare å vente å se. men jeg tenkte at jeg kanskje kunne spørre noen her om noen av dere har noen råd og kunne svare meg på noe?

om hvordan en slik undersøkelse foregår? både nevropsykologisk og nevrologisk. for jeg vet at det ikke er det samme.

hva kan de finne ut av slike undersøkelser?

jeg merker at jeg har ekstremt til blandete følelser rundt dette. jeg gleder meg veldig til å finne ut det jeg har lurt på hele livet mitt. hvorfor er jeg så mye annerledes enn andre, og slike ting.
samtidig som jeg er så redd for at de ikke finner noe forklaring på noe. og jeg ikke vil finne ut noe. det ville vært et stort nederlag.
samt at jeg vil slite med å komme meg igjennom en slik undersøkelse. fordi jeg ikke klarer å snakke stort, go fortelle. samt at jeg ikke har stort til svar på det de kommer til å spørre meg om. fordi jeg ikke vet, og ikke husker, og rett og slett ikke har noe svar på det meste. og fordi jeg ikke klarer å snakke. rett og slett. og det at noen skal se på meg, og stirre og se hvordan jeg er. samt den ekstremt store prestasjonsangsten og slike ting. hvorfor forklarer jeg. jeg klarer ikke å skrive hva jeg mener. og vær så snill, ikke si at dere forstår. fordi slik jeg har skrevet det nå. beskriver svært lite hvordan det er.

men er det noen som har vært igjennom noe slikt. eller har annen erfaring fra nevorlogisk? det er veldig viktig for meg. og jeg setter stor pris på noen svar her.
Til forsiden