Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

nå begynner jeg å bli gal..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

nå begynner jeg å bli gal..?

mars 23 2011 - 22:11
jeg tru rett og slett jeg begynner og bli gal nå snart...
Kom til og tenke på det igår når jeg satt i møte med alle som skal hjelpe meg med og ordne opp i livet mitt..

Det jeg satt og tenkte der var, Hvorfor i all verden klarer jeg ikke bry meg..? Hva er jeg stresser etter..? Hvorfor får jeg ikke med meg det jeg vil..?
Siden jeg bare lo når mamma og pappa fikk vite hva som er i mitt liv og hva jeg sliter med. Mamma grein så tåren fosset, å pappa så sjokket ut.
Uansett så bare lo jeg, klarte ikke stoppe.

I tillegg til at jeg bae satt og lo igjennom hele møte, så var jeg så utrolig stresset. Klarte ikke sitte stille uten og gjøre noe og jeg kjente hjerte dunket og pulsen var høg mens jeg kaldsvettet..
også klarte jeg ikke fulge med på noen av tingene som ble tatt opp, og aner ikke hvorfor jeg ikke klare det.
Var mer en gang de måtte ramse opp tingene igjen for at jeg skulle få det sånn hallveis med meg da jeg skulle skrive under på ekko ting..

Men fikk det ikke med meg uansett, og skreiv bare under på at det var greit- men hva skrev jeg under på..?
Også hadde jeg mareritt om dete møtet, har tenkt utrolig mye på det noe som jeg aldri pleier og gjøre..

Så imorgen er det nytt møte igjen, og gruer meg som faen for og si det mildt...
Føler jeg begynner og bli gal på en merkelig måte..
Avatar

Re: nå begynner jeg å bli gal..?

mars 23 2011 - 22:49
Bare naturlige reaksjoner det her. Ikke noe å bli bekymret over i grunn. Det ville vært verre om det ikke var noe reaksjoner eller tanker der i det hele tatt.
Den reaksjonen du har nå tyder på at du bryr deg og det er en god ting. Hva andre reagerer med må du ikke tenke på for det er din egen opplevelse som er viktig og det trengs derfor en nedtoning av innflytelsen fra andre mennesker. Miljøfaktoren kan være vanskelig siden man er vant til å benytte den men prøv heller å tenke litt mer på hvilke reaksjoner som skjer inni deg selv.
Mye av det du snakker om er såkalte sikkerhetsstrategier og det ligger ting bak der som man ikke får helt kontakt med. Det vil nok gjelde å komme i kontakt med dette og det er faktisk noe du kan klare på egenhånd også ved å tenke litt over ting. Trikset ligger i å tenke på ting på nye måter.
Til forsiden