Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

min lille jente har ADHD

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

min lille jente har ADHD

feb 15 2013 - 20:59
hei er en mor på30 som har ADD å en datter på 8 som utredes nå for ADHD. trenger sårt å prate med andre som har jenter med adhd. hvordan man takler hverdagen, hvordan få venner osv. tung periode for oss dette når vi ser at hun er så ulykkelig å ensom, går hele dagen i et kaos av ukontolert energi å sier Ro deg ned hundre ganger om dagen til ingen nytte... trenger støtte folkens,
Avatar

hei :)

feb 15 2013 - 21:23
Nå har ikke jeg noe erfaring med dette, men følte for å skrive noe alikevel. Kansje dere kunne ha funnet en fritidsaktivitet til henne som hun kan gå til i fritiden eller noen klubber hun kan bevege seg mye i? da vil hun få ut endel energi?

Vel kan dessverre ikke hjelpe, men håper virkelig du får svar fra andre her med erfaring. :) Lykke til!
Avatar

svar

feb 15 2013 - 21:36
Takk for svar. Prøver å aktivisere henne så godt vi kan. :-)
Avatar

ADHD

feb 15 2013 - 21:56
Hei :)

Jeg har erfaring med denne diagnosen. Har en lillesøster som har ADHD, som jeg har vokst opp med. Hun er endel år yngre enn meg og jeg har hjulpet og støttet henne mye opp igjennom årene. I tillegg har jeg jobbet med barn i noen år. Jeg la deg til som venn og er bare glad for å dele de erfaringene jeg har :)
Til forsiden