Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

lyn og torden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

lyn og torden

mai 27 2009 - 05:57
Er det flere som er redd for lyn og torden? Jeg får angst av braket. Men jeg har noen strategier. Når det er tordenvær hører jeg på walkman med hodetelefoner. Ellers har jeg kjøpt overspenningsvern til data, internettmodem og bredbåndstelefon. Er det trygt å snakke i bredbåndstelefon i tordenvær?
Avatar

Re: lyn og torden

juni 8 2009 - 07:27
jeg er heldigvis ikke redd for torden og lyn, her i natt var det en av de heftigste gangene jeg har opplevd med lynet lagt under 800m fra huset.
men det er bra at du har funnet noen ting som hjelper deg:)

etter litt googlig fant jeg ut litt av vært her, altså så lenge det er en trådløs telefon skal det ikke ha noe betydning:)
er det en telefon med ledning ville jeg vært litt mer forsiktig ettersom den kan lede strøm.

kilde: http://www.bt.no/lokalt/bergen/article26383.ece

dette som den metrologen sier kan jeg selv motsi, men uten noe
kilde.
det var en gang jeg leste eller om det var på tv husker jeg ikke. Men det var en dame som hadde snakket i telefonen (fast telefon med ledning) mens det lynet og det endte med at strøm kom ut gjenom telefonen som et "mini lyn" og traff henne i øret. husker jeg rett slapp damen unna det med bare noen små skader. iallfall overlevde hun men det kan hende at hun ble døv på øret men som sagt så husker jeg det nesten ikke.
Avatar

Re: lyn og torden

aug 26 2009 - 14:06
Takk for svaret. Det har heldigvis ikke vært så mye torden de 2 siste åra. Jeg har tatt på meg hodetelefoner med minidisc sånn cirka 5 de to siste somrene. Jeg har blitt frarådet å gå til hypnoterapi, fordi hypnoterapi kan gjøre at jeg med min diagnose kan føle at jeg mister kontrollen.
Avatar

Re: lyn og torden

mars 20 2010 - 16:25
Sov i ro (ørepropper) er også en veldig fin oppfinnelse, jeg er generelt vær-redd (er sterkt svaksynt), der lydene er skarpere enn det jeg klarer se.
Til forsiden