Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

lei

sep 9 2012 - 01:29
Nå er jeg bare så lei av å være den som støtter alle, det gir meg aldri noe godt..bare mer problem jeg må tenke over i hodet mitt, alt er bare ett kaos inni meg, problem med venner og familie står jeg ovenfor hver dag, men jeg kan aldri snakke om det til noen, for visst jeg gjør det blir bare alle rundt meg leie eller sure..det jeg egentlig er lei av er livet, det å konstant være på vakt for å løse problem å alltid bekymre seg
Avatar

Re: lei

sep 9 2012 - 09:57
Føler med deg. En fin ting er å skrive meldinger her til de som betjener hjelpetjenesten, har selv brukt det med god erfaring. Da får du ut noe av det du ikke kan snakke med noen andre om, i frykt for kritikk. Tenker at du sikkert betyr mye for familien siden du blir "brukt" som problemløser, men synd hvis det ikke blir satt pris på. Jeg har fått en venn her på nettet og det er fint, har fått mange gode råd og vil gjerne gi noen tilbake. Håper du ikke mister livsgleden, noe jeg har gjort mange ganger og det er ikke godt.
Til forsiden