Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

krig inni meg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

krig inni meg.

mai 12 2011 - 01:49
heihei, nå er det 8-9 dager siden jeg ble skriv ut av psyk.
Jeg ble sendt rett hjem til hjembyen hvor jeg egentlig er fra,da jeg tror at jeg ikke fikk låv og reise hjem hvor jeg hadde flyttet..

Var hjemme der jeg kommer fra ca 5 dager, var vell sånn godt under ok og komme tilbake dit.. Var bare krangling og kjefting og smelling hele tide, så jeg må mesten skyte litt av hvor fin plass det var og komme til rett etter rett over 1mnd på psyk.!

Så reiste jeg hjem til her hvor jeg bor på lørdan som var. Og det første jeg gjør når jeg kom hjem hit igjen var det jeg viste kom til og skje! Kjøpte blå med en gang, og brukte det lenge før jeg fikk tanken i hue på å pakke ut av tingene..

så da hadde jeg fått reddet lørsdagkvelden og sødagen! Og Mandagen var jeg uten noe som helts, men på tisdagen fikk jeg fikse meg speed,kjøpte da et gram som skal hjelpe meg og holde meg våken. (ja, føler meg veldig skeptisk til og såve..)
så jeg tok dette igår (har 1g noen dager, alt ettersom) bare bittelitt for og klare og holde meg våken, ikke noe mer enn det.

plutselig fikk jeg den følesen om at det var den store krigen inni meg, og da gikk det utover meg selv. Jeg fant frem de største og skarpeste spørytene jeg hadde i hus, og gikk baserk på meg selv. Skar opp hele armen, beina og det ene låret.
Det blødde som et stor foss og tilslutt ble det så mye blod at jeg mistet fargen i kroppen, hadde ingen føleser og da forsatte jeg og bare kutte meg over alt.
plutselig var det blitt så mye at jeg svima av 2 ganer, og kolapset et ar ganger og beinan var ikke stødige i det hele tatti tillegg var jeg ekstrem svimmel..

Jeg følte det var krig inni meg selv mot meg selv rett og slett... var liksom det som skulle skje var at jeg gikk baserk på den plassen som blødde mest og skulle ha det til og blø enda mer hva det alt gjor å når jeg i tillegg er blitt så blodfattig og jeg kjenner den "krigen" inni meg enda, og den "roper" på meg og jeg vil vikelig inni den "krigen" den vil og tømme hele kroppen for blod og at jeg hadde rent like fint ut som alt bloden gjør. At sjela og livet gjor det samme...

Hvordan skal jeg bli kvitt denne "krigen" ..?
Til forsiden