Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

klar..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

klar..?

mai 2 2011 - 16:57
nå er det en mnd siden jeg ble tvangsinnlagt for overdose. Var da 10dager låst inne på observasjon, og kun utgang med vakt om. (husker ikke om jeg fikk utgang eller ikke på de første 10 dagene)

det gikk jo ganske greit og etter 7-8 dager ble jeg ført ned til åpen avd for alt virket som om det var på vei oppover og ting ville se bedre ut..
stakk alt av dagen etter og var da borte i noen dager og fartet rundt om alle plass.
var helt greit, vi koste oss, drakk og heile greiene.
Men på fredagen ble vi funnet av politet og kjørt tilbake. Samma kjøret på lørdag morgen, men var inne søndag kveld igjen da.

alt var greit frem til Onsdag, da de sa jeg hadde den og den tiden og komme inn på, men regler- de gjelder på alle andre enn meg. så dreit i dei, og holdt på å bli skrivd ut (og "kasta" ut) Men ettersom eg var så ung fro de grensen noen hakk ut.

og angsten kom igrunn ganske fort. Det startet med at jeg ikke klarte og legge meg og gikk helt ned til at jeg måtte neddopes på full kraft av alt mulig rart...
Det værste var vel på Torsdagen eller fredagen( Husker ikke) Da jeg var brennesikker på at alle på avdelinga drev me noe faenska på meg siden jeg hadde laget mine egene regler. Var fly forbannet, og viste og at de ville ha meg til og såve så jeg tok et håndkle, og tok det opp føre annsikte slik jeg ikke pustet inn det greien de ville gi meg.

men de ga seg ikke og etter 2-3 timer kan eg si jeg var rimelig forbannet, så sprang rett ut den døra så det ga ekko i hele bygget. Vaktene fattet ikke bæret ettersom jeg var såpass rolig alle andre dager, så det kom en ned. Han fikk gjennomgå litt av hvert.
Så de måtte få alle de andre innlagte der inn på rommene eller bare ut av veien for her gikk det unna.

Så etter alle andre hadde kommet seg vekk av de som ikke skulle, prøvde de og snakke til meg, men jeg bet heller av de hode, så det endte med at de måtte stå 2-3 vakter med døra, og en ringte til legen.

Hun kom opp hun og, men syntes den tia hun brukte var alt for rask til at hun kunne ha kommet fra en annen plass, så sa hun og var med på dette her og bar henne komme seg til helvette hun og. så gikk eg mens alle andre kommer etter.
På en merkelig måte kom jeg meg ut og bare stakk. Jeg ringte noen jeg kjenner og skulle så ikke tilbake igjen der om det smalt.

Stakk opp på et kjøpesenter mens jeg ventet. og var kun der oppe i 10min og på de minuttene svima jeg av jalfall 1gang. Og av en rar grunn var jeg på vei ned til klinikken igjen og pakket alt av tingene mine og var da på vei til og reise.
Ble igjen stoppet og nektet og komme ut igjen, så prøvde da vinduet. (Var i 2etasje og litt ned til bakken.) Men der ble jeg jalfall nektet og ble tatt inn igjen å de lukket de og. Da kom panikken og jeg fikk full panikk. måtte dopes helt ned. Hadde ei venninne på besøk tiligere før jeg måtte gjemme meg, og hun var ganske redde for og si det slik.

snakket med henne i 2timer mens det satt vakt utenfor døra slik om jeg fikk panikk eller noe var det lett og de var raske inn.
men de slapp det, og når hun her venninna mi skulle reise sa hun ifra til de der ute iganga at nå måtte de ta meg inn for at vindua var på oppe og jeg såg mye opp mot det under den tiden vi var der.

og etter det var det igrunn bare panikk og angst hele tiden. dørene kunne jeg ikke røre, ikke noen ting. Satt kun sammenkrøllet i sofaen eller inne på romme. slik holdt det på hele natta, og de annsatte kunne ikke komme til meg siden jeg fikk full panikk. Holdt på slik hele natta, så tilslutt i 4-5tiden fikk de nokk og måtte få noen til og dope meg ned.
tru det var 6sprøyter jeg fikk og strøm i beinan for og se reaksjonene.
de ville gi meg enda mer, men turte ikke siden jeg hadde fått så mye og at jeg skulle til giftplassen på sykehuset eller noe slikt. Men så langt kom de ikke etterrom jeg ikke roet meg ned. hallsåv bare der jeg satt,og nærmet noe seg fikk en høre det godt.

så fikk bare såve der unedr vasken hvor jeg hadde "bundet" meg selg fast. de fikk meg ikke ut derfra. Og etter det har det bare skjedd mye rart og har ikke klart og såve, stukket av, ikke spist, og bare ært heilt låst. Panikk annfallene kom en etter en, og det siste jeg hadde var faktisk idag.. Også skal jeg nå resie hjem til dit jeg bor, og være noen dager.

Men jeg blir og skrivd ut.. Men vett ikke helt om jeg føler meg klar for det.. Er redd at jeg vil gjøre noe igjen. Stakk jo av igår og endte med at purken ble kontaktet og fant meg etter mange timer ute.. Er jeg klar til ut eller er jeg ikke..?
Til forsiden